IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Alfa Romeo не се продава

Fiat няма да продава Alfa Romeo на никой, дори да бъдат предложени много пари за марката.

Alfa Romeo не се продава
Това заяви председателят на Fiat Джон Елкан (John Elkann) пред журналисти по време на автомобилния салон в Детройт. Според думите му, „групата има големи планове за марката, включително свързани с проявите й в САЩ”.
 
 
Alfa Romeo, чиито продажби паднаха от около 300 хиляди на около 120 хиляди за миналата година, стана обект на интерес от страна на Volkswagen Group през последните месеци. Шефът на VW Мартин Винтеркорн (Martin Winterkorn) заяви, че ако Fiat иска да продава Alfa, VW се интересува.
 
Шефът на немската фирма заяви: „Това е прекрасна марка, но има някои проблеми с качеството, с двигателите и окачването. Сигурен съм, че ние можем да направим от Alfa супер марка”.
 
Шефът на Fiat Серджо Маркионе подкрепи изявлението на Елкан, като заяви, че „Alfa е част от Fiat и вече сме инвестирали много в нея, за да искаме сега да се отървем”. Маркионе добави в Детройт, че версия седан на новата Giulia ще бъде първият модел, с който марката ще се върне в САЩ. Ако не се постигне споразумение за производството на този модел в завода Мирафиори в Торино, Италия, този модел може да се прави и в САЩ, заяви Маркионе.
0 от 500
  • #6
    6 rate up comment 29 rate down comment
    anonimen ( преди 13 години )
    Alfa-та е чудесен автомобил, ама да не ти е в къщата :)
  • #5
    22 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Шефът на немската фирма заяви: Това е прекрасна марка, но има някои проблеми с качеството, с двигателите и окачването. Сигурен съм, че ние можем да направим от Alfa супер марка.Абе и аз ако си купувам кола ще и обявя 5-6 измислени кусури за да ми свалят цената. Моля използваите репликата: Един приятел караше същата и каза, че се чупи много.
  • #4
    34 rate up comment 1 rate down comment
    BGRS ( преди 13 години )
    Пак почнахте с вицовете. Нито алфите са толкова чупливи, нито сервизите са пълни с немски возила. Естествено говоря за автомобили, а не за каруци на по +12-15 години. Всеки автомобил се чупи след време. Досега не ми е известен случай, някой да си кара автомобила 10 години без нито един проблем, та било то и изгоряла крушка. Не всеки може да си смени крушката сам, затова и ходи до сервиз. Не е болка за умиране и не е тема на фолклора.
  • #3
    2 rate up comment 8 rate down comment
    ili ( преди 13 години )
    Shte vidime ama neshto ne mi se vyarva.
  • #2
    39 rate up comment 9 rate down comment
    коня ( преди 13 години )
    Виж ся бай *** в сервизите е пълно със немски щайги,след туй френски.АЛФА РОМЕО възкръсват отново ще има бум на продажби в америка,крайно време е ваген да замират,вече ще са им безразлични фолкса в САЩ. АЛФА FOREVER!!
  • #1
    13 rate up comment 49 rate down comment
    Бай ГанЮ ( преди 13 години )
    Какво означава Фиат/Алфа/Ланчия движещи се по улицата?Отиват към сервиза или се връщат от него.