IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нови версии на Peugeot 3008 на някои европейски пазари

Peugeot прибави две нови специални серии на кросоувъра 3008, които са по-екологични и ефективни.

Нови версии на Peugeot 3008 на някои европейски пазари
Към сега съществуващите версии на европейския пазар Active, Sport и Exclusive, се добавят новите SR и ENVY.
 
 
Peugeot 3008 SR е създаден на базата на модел Sport, но към неговото обзавеждане е добавена и сателитна навигация, Bluetooth, Grip Control (система която задейства спирачката на вътрешното колело при завой, за по-голяма стабилност) и 16 цолови лети джанти.
 
Този модел ще се предлага с дизелов двигател HDi с мощност 112 к.с. и ще се комбинира или с механична трансмисия с 6 степени или с електронно контролирана механична скоростна кутия с 6 степени. Peugeot 3008 SR има вредни емисии от CO2 между 129 и 135 g/km.
 
Другото ново попълнение на 3008 е наречено ENVY Special Edition, която също е създадена на базата на Sport, като добавя затъмнени задни стъкла, стилен интериор с редица допълнения от алуминий, head-up дисплей и панорамен прозрачен покрив.
 
ENVY може да се поръча със същия дизелов двигател с обем 1.6 литра и мощност 112 к.с., който се монтира на SRили с бензинов агрегат, също с обем 1.6 литра и мощност 120 к.с.
0 от 500