IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

В Audi оптимисти за продажбите на А1

Audi публикува нови данни за продажбите на най-малкия си модел A1, които опровергават някои негативни оценки.

В Audi оптимисти за продажбите на А1
От фирмата заявиха, че ще надхвърлят планираните продажби на този модел за 2011 година. Още по-интересно е това, че от фирмата планират да увеличат производството за да задоволят търсенето на най-малкия си модел.
 
 
Според шефът на Audi по продажбите, Петер Шварценбауер (Peter Schwarzenbauer), в Audi разчитат да продадат 120 000 броя от A1 през 2011 година. Ако това бъде реализирано, означава нарастване с 20% спрямо първоначалните планове, които предвиждаха производството на 100 000 автомобила от модел А1 през следващата година.
 
Шварценбауер заявява, че има дори вероятност и новата прогноза да бъде надхвърлена. „След като получихме информация от нашите дилъри, е ясно, че производството трябва да се увеличи за да отговорим на търсенето”, казва той. „Сигурни сме, че модел А1 ще се превърне в огромен успех за Audi, защото още сега търсенето изпреварва планираните продажби на редица пазари, включително във Великобритания и Франция”, допълва Шварценбауер.
 
От Audi имат голямата цел да изпреварят BMW и да се превърнат в лидери в луксозния сегмент до 2015 година. Още тази година продажбите на Audi ще поставят нов рекорд, като се очаква да бъдат реализирани около 1 080 000 автомобила от марката. Ако това бъде постигнато ще означава нарастване с 14% спрямо продажбите през миналата година.
 
0 от 500
  • #21
    0 rate up comment 0 rate down comment
    smigul ( преди 13 години )
    Е не този сайт е малумен. Аз пиша 1 дума то излиза друга ????????????? К О Н *** Е Н Т
  • #20
    0 rate up comment 0 rate down comment
    smigul ( преди 13 години )
    *конглокент, не знам как го написах това другото :)
  • #19
    0 rate up comment 0 rate down comment
    smigul ( преди 13 години )
    Xtrax колкото и пари да имах няма да угаждам за *** прищявки на децата си. Като искам да и купя свястна малка кола ще и взема Мини или ДС3 или Жулиета , но не и А1. Не че е по лошо от останалите, просто цената му е хипер надценена.Доколкото до някой който каза че А8 новото било фаворита в класа явно не е виждал обновената S-класа. Да не говорим, колко по луксозна и удобна е. Тя затова и последните 20 години няма конглокент в този клас.
  • #18
    0 rate up comment 0 rate down comment
    m.d ( преди 13 години )
    kplata e mega qka neska v burgas q testvah i s dve dumi nqmam dumi.
  • #17
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Gord Tsar, я преведи на български какво изфъфли, че не се разбра.
  • #16
    1 rate up comment 2 rate down comment
    fre ( преди 13 години )
    Malko ne po temata no kato gledam ima ZA i PROTIV audi. Fen sum i na trite golemi v bransha no vidqh dnes novata 8mica i mislq che e favorita mi v gorniq klas izkluchitelen aftomobil
  • #15
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Batito ( преди 13 години )
    Вечно оптимисти!
  • #14
    8 rate up comment 0 rate down comment
    Batito ( преди 13 години )
    Това POLO да не ни го пробутват на тая цена!
  • #13
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Shit! ( преди 13 години )
    С тоя модел се повтаря същата история като с 1-вата генерация на А8. Продаваха го няколго години на загуба и след това се чудеха дали да изкарат нова А8, в последствие изкараха! Ама с тая кутия за обувки няма да стане така, няма да има наследник, кой *** ще даде толкова пари за VW Polo с емблема на Audi, трябва да си мега ***!
  • #12
    2 rate up comment 0 rate down comment
    ( преди 13 години )
    А за бмв 1серия 50 000лева дават ли ти се? Ето ти едно бмв серия 1 за 40 000 на # години от дилъра хахах http://***.kamor.bg/used/details.php?ID=332