IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ново Volvo ще конкурира Golf

Volvo се насочва към най-населения сегмент на пазара – този на компактните автомобили от класа на Golf.

Ново Volvo ще конкурира Golf
Шведската фирма ще пусне практичен вариант на  хечбека C30 с пет врати. Новият вариант обаче няма да бъде просто досегашния С30 с добавени две нови врати.
 
 
За да се конкурира с най-добрите в този клас, като Golf, Focus, Astra, Megane и др, новият C30 ще получи изцяло нов дизайн. При това този нов дизайн ще напомни за добре известния скандинавски стил в автомобилостроенето, вдъхващ сигурност и надеждност, нещо което напоследък избледня в новите модели на Volvo. Опростен, но в същото време елегантен стил отвън, строг интериор, но изпълнен с много качествени материали и лукс.
 
 
Технологиите които ще бъдат използвани при новия хечбек с пет врати ще бъдат върхови. Като цяло моделът ще бъде повлиян от новия XC60 – силно изразена и издадена в стила на Volvo предница, калници с подчертани контури, L-образни задни светлини.
 
Очаква се този модел да бъде на пазара през 2012 година. В момента моделът с пет врати е приоритет номер едно за Volvo, заради него дори е забавен проекта за заместник на SUV модела XC90. Това не е случайно, от Volvo очакват именно бъдещият С30 с пет врати да върне позициите на шведската фирма на пазара в Европа от най-добрите й времена.
0 от 500