IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes модернизира C-Class

Това са най-ясните шпионски снимки на преминалия през фейслифт C-Class на Mercedes.

Mercedes модернизира C-Class
Маскировката на заснетия от изданието Autocar прототип е относително лека и позволява да се видят промените в модела.
 
 
Ясно е, че предницата на модернизираната C-Class вече ще има много общо с тази при най-новата E-Сlass. Фаровете са идентични, капакът на двигателя също, както и предната броня.
 
 
Промените отзад са по-малко, като засягат задната броня и задните светлини. Модернизацията при C-Class се прави в средата на жизнения цикъл на модела.
 
 
Въпреки приликите в предната част на обновения автомобил с предницата на E-Сlass, разликите между двата автомобила остават съществени, като дизайнът на C-Сlass си остава далеч по-консервативен в сравнение с този на по-големия модел.
 
При модернизацията на C-Class ще бъде модернизиран наборът от четирицилиндрови дизелови и бензинови двигатели за автомобила. Вече ще се предлага и автоматична скоростна кутия със седем степени, вместо стария автомат с пет скорости. Бензиновият агрегат V6 с обем 3.5 литра при C350 CGI ще бъде заменен с нов двигател от семейство MoVe със същия обем.
 
 
Преминалите през фейслифт седан и комби на C-Class ще имат световната си премиера през януари на автомобилния салон в Детройт. Там се очаква да бъде показан и новият член на семейството на C-Сlass - C-Сlass coupé. Той ще замени едновременно два модела - CLC и CLK, като на негова база ще се създаде и новия конкурент на BMW M3 - C63 AMG, както и „гореща” версия Black Series.
0 от 500
  • #23
    17 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Човека с Фиестата почна на софиянец да се прави.:))) Виж сега няма проблем да се срещнем. Утре съм на работа цял ден. Работя в Шeла на кръстовището между бул. Г. М. Димитров и ул. Н. Габровски (срещу Гражданска отбрана). Името ми е Цветан Трифонов-Цеката. Ела с каляската за която говориш да и се порадвам. Може една фотосесия да си направим. Ще си взема фотоапарата. Очаквам те през цялата седмица от 8 до 17 часа. Събота и неделя почивам.
  • #22
    16 rate up comment 1 rate down comment
    Здравко Желязков ( преди 13 години )
    Гадни баровци, които карате коли за над 100 000 бона. Да ви предупредя, че скъпите ви коли не ви дават предимство на пътя и не ви правят по-добри шофьори. Карайте като нормални хора и не свирете и не святкайте със силните си фарове, защото рано или късно ще попаднете на броните на моя 30-годишен звяр и тогава лъскавите ви возила ще станат на скрап!
  • #21
    16 rate up comment 1 rate down comment
    do: до Анонимен ( преди 13 години )
    taka kato te gledam predi 20g.oste si bil v ergenskite gasti na basta si
  • #20
    19 rate up comment 0 rate down comment
    Обективен ( преди 13 години )
    Възможно ли е простаци като този долния да са фенове на Мерц!!? Накъде отиват нещата ... а и мотори на онова недоразумение рено щели да слагат ....
  • #19
    16 rate up comment 5 rate down comment
    до Анонимен ( преди 13 години )
    Любезно те каня,ако искаш се регистрирай да ти пратя снимки и да се разберем.Може да ми викаш Савинка.Хайде беееее,къде отиде?
  • #18
    14 rate up comment 7 rate down comment
    до Анонимен ( преди 13 години )
    Глокс,значи "звънец",ако не знаеш пич!Първите уроци по Йога са така наречените глокс-звънец за душата!:"Gloks "...Ако си същия Анонимен,пич-побързай с отговора,защото ще гасиме компа,да се оправяме за утре.
  • #17
    14 rate up comment 8 rate down comment
    до Анонимен ( преди 13 години )
    Не знам защо си толкова злобен и се тресеш от яд.Преди 20 г. ,когато не можех да си позволя такава кола,скачах от радост когато ме каниха на събор-ревах от кеф!Сега ти предлагам,ако си от София да дойдеш,вземи си и двама придружители,ако нещо те е шубе-макар,че отиваме за веселие,а не за друго!Ще те вземем и отиваме на Панчарево,ще видиш коли и хора които рядко ще срещнеш!!!Ще видиш и мойта,често я снимат в "АВТО КЛАСИКА"-сигурно си ме виждал.Не исках до сега да го казвам,защото ние Българите не обичаме някой да има нещо,ание да нямаме.Аз пък се радвам на всички които имат по-хубава кола от мойта!Знаеш ли какво Геройство е в България да създадеш кола която никой няма,да я регистрираш и подържаш!?!Колко хора ще видиш на заплата!!!..,но колите са им снимани дори в Американските списания!!!-това е ГЕРОЙСТВО!Като дойдеш ще оцениш труда на хората,някои с медали и ще спреш да злобееш и сигурно ще уважаваш вече истинските АВТОМАНИАЦИ!И съм от София пич,запомни!Сега си приготвяме екипа утре за събора.Кажи откъде да те вземем и ще дойдем,ще ме познаеш по колата и екипа.Ще видиш хора певци,журналисти и известни личности и сигурно ще се ОБЛАГОРОДИШ от гледката на прекрасни нестандартни автомобили и ще разбереш,че да се дърляш не е най приятното нещо!Живота е радост,но ако си го направиш!Ще се подготвяме за пролетния фестивал,когато ще идват известни майстори на ХОТ-РОДИТЕ!!!Чакам да кажеш откъде да те вземем.Не се безпокой,на наши разноски си и евентуално,ако вземеш другарчета.Любезно те каня,ако искаш се регистрирай да ти пратя снимки и да се разберем.Може и тук,няма да ни сбъркаш-по колата ще ме познаеш!Само кажи от София ли си и в 10 часа утре от къде да те взема?
  • #16
    20 rate up comment 0 rate down comment
    69 ( преди 13 години )
    Гледам *** от града на розите пак се е вихрило в даването оценки на мненията.Интересното е защо си дава по 28 положителни?Някаква символика ли има в това число?Броя на *** с които е спал ли е или е бройката на братята и сестрите му?Може дори това да са броя пациенти в отделението където лежи.Нека сам разбули тази енигма и да не ни кара повече да гадаем!
  • #15
    14 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Да, ще отиде на ГЛОКС ПО ЙОГА xDDDDDDD
  • #14
    18 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Казанлъшки от "4-ти км." ли пишеш? Пак ли те хоспитализираха? Кажи в кои дни можем да ти дойдем на свиждане!