IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mazda2 ще бъде най-икономичната кола

Следващото поколение на колата ще харчи 3.3 литра на 100 километра.

Mazda2 ще бъде най-икономичната кола

Настоящото поколение на Mazda2 е доказан играч, който със своите компактни размери, добра маневреност, практичен салон и икономични двигатели се превръща в един от най-търсените представители в компактния клас.

Автомобилът оборудван с ръчна трансмисия изисква между 5 и 7 литра на 100 километра в зависимост от пътните условия. Ако това ви се струва посредствен резултат изчакайте следващото поколение на возилото, което трябва да се появи в началото на следващата година.

Според информацията новата версия на Mazda2 ще бъде най-икономичното бензиново предложение на пазара. Под капка на колата ще се интегрира агрегат и трансмисия от серията Sky. Двигателят с непосредствено впръскване на горивото ще харчи около 3.3 литра гориво на 100 километра без да използва помощта на електромотор.

Все още не е знае дали ще има и хибридна версия на колата, но японците твърдят, че бензиновата Mazda2 ще бъде най-икономичната кола на пазара.

Возилото ще стъпи на пазара в Япония в началото на 2011 година, а непосредствено след това ще пристигне и в Европа.



 

0 от 500
  • #22
    17 rate up comment 0 rate down comment
    Vik the Dick ( преди 13 години )
    Апропо, най-вероятно става въпрос за фейслифт, а не за нов модел, говорим за кола на 3 години, както казах по-долу.
  • #21
    20 rate up comment 0 rate down comment
    Vik the Dick ( преди 13 години )
    Аман, бе, пичове! Невежество, простотия, злоба, негативизъм и пак невежество! Който поне от време на време чете *** Bild и подобните, знае, че колата излезна през 2007 г., а коментарите за "дизайн от края на 90-те" направо хвърлят в тъча!!! Компанията произвежда едни от най-надеждните и качествените коли! Просто някои хора и на автомобил за 1 млн. евро ще намерят кусур!!!
  • #20
    18 rate up comment 0 rate down comment
    аз ( преди 13 години )
    Какъв е този дебилариум тук,статията е за автомобил не да *** и т.н. , ако незнаете за колата какъв е смисъла да пишете. И ако сте малко по-запознати мазда дава платформа и двигатели на форд ,ама там ги съсипват и правят техните си коли.
  • #19
    19 rate up comment 1 rate down comment
    --- ( преди 13 години )
    Само празни приказки до тук,бла,бла....Обадете се на вносителя и ще ви стане тъпо-първите продадени бройки в БГ от тези мазди са от ноември 2005!Опаааа,извинявай...
  • #18
    19 rate up comment 3 rate down comment
    +++ ( преди 13 години )
    Тоя модел излезе една година преди новата Фиеста и е на нейната платформа. Няма как това да е станало през 2005 година, Момченца, вземете се ограмотете малко, че ставате смешни. А за думичката "непосредствен", направи справка а английския речник. Дори мисля, че "непосредствено впръскване" е много по-правилният изговор в българския език, отколкото "директно впръскване" по простата причина, че показва близостта на процеса.
  • #17
    22 rate up comment 0 rate down comment
    Obrut ( преди 13 години )
    Освен, че е ***, е и абсолютно невеж и залюхан... Всички знаят, че тези двигатели са си на Mazda, той обаче знае най-много!
  • #16
    22 rate up comment 1 rate down comment
    reventon ( преди 13 години )
    cls 6te ti go kaja taka,izrazqvam kakvoto si iskam,a tova, e 4e po-golqm *** ot teb ne bqh sre6tal,no za sujalenie i tova se slu4i
  • #15
    22 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Думата "посредствено" върви задължително с Форд.
  • #14
    17 rate up comment 5 rate down comment
    CLS ( преди 13 години )
    reventon , изразяваш мнение или пожелание?Защото освен,че си *** си и невеж ***!
  • #13
    18 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    "... , какво според теб означава думичката "директно", защото тя не е българска? Я ти се ограмоти малко и после прави забележки! "А да не би думата "непосредствено" да е българска? Има си стандартни технически термини, които са преведени или са взети директно (извинявай за повторението!) от интернационалните езици. Тези, които пишат/преписват/превеждат статиите, ще им бъде много полезно да попрочетат що е това кола и какво има вътре, а да не преписват и с грешки от чуждите сайтове.