IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

RUF Roadster 2010

Препратка към Porsche Targa от 1967 година.

RUF Roadster 2010

Доработчиците на Porsche от фирмата RUF представиха последното си творение. Това е RUF Roadster 2010, инспириран от Porsche Targa от 1967 година.

Возилото е изградено на базата на Porsche 911 и се отличава с оптимизирана аеродинамика, специален ролбар, модифицирано задно стъкло и подвижен таван, които го превръщат в достоен наследник на легендарните Targa модели на Porsche.

От RUF са променили формата на купето като са интегрирали мек заден, свалям прозорец и подвижен таван, съставен от две карбонови части.

"Начините да усетите удоволствието от шофирането в RUF Roadster 2010 са много. Колата може да се кара с напълно затворен покрив, с напълно отворен покрив, със затворен покрив и открито задното стъкло, или с открит покрив и със затворено задното стъкло", коментират от RUF.

Возилото се предлага с два двигателя: атмосферен шестцилиндров боксер с 400 к.с. или с турбо вариант с 560 к.с. Като стандарт се предлага ръчна трансмисия със шест степени, а като опция са налични трансмисия с два съединителя и задвижване към четирите колела. Джантите са ковани с размер 19-инча.

Возилото ще бъде налично през 2011 година, като ще се произвежда в къса лимитирана серия. Базовата цена стартира от около 195 000 евро.

0 от 500