IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Dacia Logan кабриолет?

Румънската фирма Auto K9 досега предлагаше сервизни услуги за леки автомобили и е специализирана в моделите на Dacia.

Dacia Logan кабриолет?
Сега обаче, фирмата става популярна (при това не само в Румъния) с едно необичайно решение. 



Прави свой кабриолет на базата на седана Dacia Logan. Този автомобил предлага относително голям избор на версии на каросерията и е популярен сред хората търсещи практичност, не показност на пътя. Нещо показно, като кабриолет, едва ли ще излезе от заводите на Dacia поне в по-обозримо време. 



Вероятно точно заради това, от Auto K9 са започнали да предлагат преустройство на седана Logan в кабриолет. Промяната въобще не е малка и лесна. 



Освен покрива, познатата Dacia Logan е загубила и двете си задни врати. За сметка на това предните врати са станали доста по-големи. 



Сериозно преустройство е получил и интериора. Бял кожен салон, лукс и висококачествена мощна аудиосистема. Кабриолетът въобще не изглежда зле. 



За съжаление има една много сериозна слабост. Няма въобще покрив. При лошо време пътниците нямат избор освен да бъдат изложени на прищевките на времето. Липсват дори странични стъкла. 



Кабриолетът на Auto K9 е само за хубаво време и дано метеоролозите да не объркат прогнозата в деня в който ще се разходите. 


0 от 500