IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Chrysler показа заместника на Sebring

След дълга игра с тийзъри, Chrysler най-накрая показа новия седан от среден клас, който идва за да замени модела Sebring.

Chrysler показа заместника на Sebring
Серийното производство на Chrysler 200 започва в завода Стърлинг Хайтс в щата Мичиган. 



Продажбите в САЩ ще са факт още преди края на тази година. Засега от Chrysler показват само външния дизайн на колата, няма снимки от интериора, нито данни за техническите характеристики. 



От фирмата потвърдиха единствено появилите се по-рано информации, че новият автомобил ще се предлага с два бензинови двигатели – четирицилиндров с обем 2.4 литра и V6 Pentastar с обем 3.6 литра. 



По-малкият двигател ще се комбинира с автоматична трансмисия с четири или с шест степени, по-силният ще се комбинира само с автоматична скоростна кутия с 6 степени. 



Засега от Chrysler отбелязват единствено, че в сравнение със Sebring, новият седан има по-здрава и устойчива каросерия, ново окачване подсигуряващо по-комфортно возене, нов заден стабилизатор за напречна устойчивост, леко по-висок център на тежестта, подобрена изолация на шума в купето и нови джанти. 



Да напомним, че с марката Chrysler този автомобил ще може да се купи само в САЩ. В Европа той ще се продава като нов модел на Lancia. 








 
0 от 500
  • #12
    8 rate up comment 0 rate down comment
    MaXx^GaBbeR ( преди 13 години )
    Незнам защо има такова негативно отношение към всички американски марки , но определено не са зле американците, се пак се конглокират със Японските главно... Дизайна е много приятен, нито грубоват нито прекалено безличен, допада ми. Само не мисля ,че емблемата на ланча трябва да носи каквато и да било друга марка, не за друго а просто поради факта ,че ланча не е марка ,а начин на мислене :) Но пазарната икономика за съжаление друго налага. Както и да е успех на Крайслер с новия си модел !
  • #11
    2 rate up comment 6 rate down comment
    d ( преди 13 години )
    отзад е като СААБ 9-5
  • #10
    5 rate up comment 6 rate down comment
    187 ( преди 13 години )
    "лошо, Седларов, лошо" - само дето не е и лошо, по - зле е - безлично...
  • #9
    14 rate up comment 0 rate down comment
    bati ( преди 13 години )
    В сравнение със стария туч е супер и си личи италианската намеса.
  • #8
    17 rate up comment 2 rate down comment
    MaXx^GaBbeR ( преди 13 години )
    че тогава от ВАГ груп отдавна не са изкарвали нов модел по тая логика !
  • #7
    4 rate up comment 7 rate down comment
    VAYK ( преди 13 години )
    Нема файда !!!
  • #6
    4 rate up comment 10 rate down comment
    Triforce ( преди 13 години )
    Американска му работа... не става!
  • #5
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    "По-малкият двигател ще се комбинира с автоматична трансмисия с четири или с шест степени, по-силният ще се комбинира само с автоматична скоростна кутия с 6 степени. "Такова понятие като "силен двигател" няма.
  • #4
    4 rate up comment 10 rate down comment
    Subarufan ( преди 13 години )
    Бих казал, че отпреде прилича на "корейска" масовка, но последните години корейците дръпнаха толкова напред, че минаха доста велики европейски марки... Така че май предницата на нищо не прилича, прдишния модел беше по-красив според мен.
  • #3
    10 rate up comment 6 rate down comment
    flat6 ( преди 13 години )
    защо ли не показват "новия" модел отстрани? за да скрият факта, че е просто фейслифт на стария. могат да заблуждават себе си и медиите, но няма да могат да заблудят купувачите.