IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi Q7 Coastline Concept

Лукс и мощност като за яхта, но... в SUV!

Audi Q7 Coastline Concept



Аudi представиха уникален концепт на автомобилния салон в Женева. Името му е Coastline и както може би се досещате, е вдъхновен от корабоплаването. Той се базира на Q7 V12 TDI, което е предишен концептуален автомобил на Audi. За него се смята, че ще се появи на пазара след фейслифта на модела, паралелно с R8 V12 TDI.



Двигателят, познат от двата прототипа, е V-образен, 12-цилиндров дизел, с мощност 500 конски сили и 1000 нютон метра. Напълно достатъчно за малка яхта. Всъщност така и ще се почувствате, когато се качите в творението на инголщатския концерн. Интериорът е комбинация между бяла кожа и дърво, характерна за морския транспорт.



Все пак, Q7 Coastline се явява като достоен заместител, за хората които не могат да си позволят собствена луксозна яхта. В него има всички възможни екстри за модела и някои специално изработени мотиви – подлакътника, дръжките на вратите, както и скоростния лост са направени от дърво, а контролните уреди са алуминиеви.



Още снимки на яхтата на колела, можете да видите тук.
0 от 500