IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Да, това е BMW

Тунери от Литва представиха BMW Shark на базата на Серия-6.

Да, това е BMW
Интересна доработка, базирана на Серия-6 на BMW, бе представена в Монако. Автомобилът е наречен Shark (акула) и е дело на литовците AG Excalibur.

Тунинговането е изцяло оптично, но за сметка на това преобразява автомобила напълно. Добавени са огромни 30-инчови колела, цялостен бодикит с едра радиаторна решетка и още много други, които ще видите на снимките долу.


Изложението "Top Marques Monaco", на което е показан BMW Shark, представя екстравагантни коли за хора с изискан вкус и дебел портфейл. Общото мнение, е че този автомобил няма място там. Все пак има и такива, които смятат, че „акулата“ хваща окото... Вие какво мислите? Бихте ли преобразили своята "шестица" в такава акула?

0 от 500
  • #41
    4 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 14 години )
    Само колко си *** щом си мислиш, че само с мерцедес и джип може да изпъкнеш, само такива хора ти изпъкват в очите...жалко.Тая чуждица ход род като си мислите, че я научите и навсякъде гледате да я наврете.Това че бъркаш ексцентрик и човек на изкуството е показно колко си запознат.
  • #40
    12 rate up comment 2 rate down comment
    L=Z= do Анонимен ( преди 14 години )
    SAMO MYTRITE SE STREMIAT DA ISPAKNAT SKOLI I TO NAPYDRENI Mercedesi i KICHOZNIJIPOVE!!!TEZI KOITO ISKAT DA JIVEIAT RADOSTNO VHARMONIA SAS SEBE SI,KATO KARAT NEOBIKNOVENNI I HOT-ROD AVTOMOBILI,SA ARTISTICNI I ODYXOTVORENI XORA.XORA NA IZKYSTVOTO!!!
  • #39
    5 rate up comment 3 rate down comment
    до ///// ( преди 14 години )
    Ти да не си ***? Само голямото и лъскавото ли те радва! Определено колата не е нещо което може да те накара да се влюбиш в кола, по-красива си е 6-ицата от това. Особено с тази решетка отпред прилича на типично *** БМВ 3-ка от 93 година.Не, мерси!
  • #38
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 14 години )
    Скромното ми мнение, е че хората които немогат да изпъкнат в тълпата с възможнотостите си се стараят да изпъкна с това, че са различни.
  • #37
    6 rate up comment 0 rate down comment
    САВАТА до MaHuaK ( преди 14 години )
    Може брат,но от тази провокация си пролича, колко души искат да провокират;колко са умерени;колко не я разбират тази"философия";колко искат,но ги е страхпод угрозата от хорското мнение,т.е.влияйат се от другите и тн. и тн.....Хубаво е да има такива статии,за разбунване на духовете активиране намисловния и провокантивния активатор...
  • #36
    4 rate up comment 4 rate down comment
    ///// ( преди 14 години )
    golqma grozotiq,samo jantite radvat
  • #35
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Wane ( преди 14 години )
    Всичко е перфектно, но статията се отнася за колата до тази (на последната снимка се вижда най ясно задницата на 6-цата в ляво). Това чудо на снимките е базирано на предното поколение Mercedes CL (както може да се види и от страничните въздуховоди в купето).
  • #34
    5 rate up comment 0 rate down comment
    MaHuaK ( преди 14 години )
    Исках да кажа, че прилича на ***, не обратното (обърках се) :D
  • #33
    3 rate up comment 0 rate down comment
    MaHuaK ( преди 14 години )
    Брат, вярно, че колата е правена в стила на Липу, но това нещо е супер грозно, особено отпред не прилича на ***! Убеден съм, че дори и от Chop Shop ще кажат, че е грозно! динственото което ми харесна е таблото, разбира се без тия неща които наподобяват чаши, а може и да са си чаши!
  • #32
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Субарувич ( преди 14 години )
    Вярно че дизайна е доста бангладешки(тия пичове явно са заклети фенове на Липу), на един ще хареса, на друг не, ама арматурното табло, с тия две чашки и с тия кристални копченца мязащи на пластмаса е "нек`ъф ужас, нек`ъф ат"