IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Колите на Tesla сами ще отиват при купувачите си

Тази услуга ще е достъпна след година, обеща Мъск

Колите на Tesla сами ще отиват при купувачите си

Безпилотните автомобили на Tesla само след година сами ще могат да достигат до адреса на купувача си. Това съобщи в блога си в Twitter основателят и изпълнителен директор на компанията Илон Мъск.

Колите на Tesla сами ще отиват при купувачите си

„Технически системата ще бъде готова след около година. След това обаче всичко зависи от регулаторните органи, които трябва да разрешат подобно нещо”, отговори Мъск на въпроса „Кога колите на Tesla сами ще стигат до вратата на купувача си?”

Мъск допълни, че Tesla е придобила допълнителни плавателни съдове, за да осигури по-бързата доставка на вече произведените електромобили Model 3. Специализираните кораби ще бъдат използвани за транспорт на колите в Европа и Азия от началото на 2019 г.

Шефът на Tesla разкри още, че първите доставки на Model 3 за Китай ще бъдат реализирани през март или април догодина. И обеща на американските клиенти, че ако оформят купуването на Model 3 до 30 ноември, електромобилът ще им бъде доставен преди края на 2018 г.

Снимка: Tesla

Тагове: tesla model 3
0 от 500
  • #3
    14 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Ама да попитам само няколко неща.1. Дали ще отиде ако някой я хакне по пътя? Има доста клипове по въпроса.2. Ако участва в ПТП и органите на реда решат да я спрат принудително и конфискуват защото не изпълнява команди.3. Пътят е в ремонт и времето е лошо. Няма връзка итернет. Как ще движи тогава?Това е от онея нелепите реклами на Мъскан дето щеше да купува компанията с измислени пари. Спекула да има, братче.
  • #2
    5 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    не е далече и момента когато ще му казват накъде трябва да пътува и дали му се яде сладолед.. иначе страхотен напредък, ако се неглижира изказването на Стив Уозняк от преди няколко дни писано тук в аутомедия..
  • #1
    12 rate up comment 14 rate down comment
    До долния ( преди 5 години )
    ТинтиритУ де си ве пиле шарено, статия за Тесла и ти още не си изачкал? Моля те, вземи се в ръце.