IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Серийното BMW X7 бе разкрито преди премиерата

Кросоувърът ще се отличава от концептуалния модел

Серийното BMW X7 бе разкрито преди премиерата

Патентни изображение на новия флаган на BMW – кросоувъра X7, бяха публикувани преди официалната му премиера. Тя трябва да се състои до края на годината.

Серийното BMW X7 бе разкрито преди премиерата

Предвестникът на големия SUV – концептуалният X7 iPerformance (на първата снимка), компанията BMW показа още на автосалона във Франкфурт през есента на миналата година. Два месеца след това от компанията обявиха, че започват производство на тестови образци в завода в Спартенбург (САЩ), където се сгобяват моделите X3, X4, X5 и X6).

Серийното BMW X7 бе разкрито преди премиерата

От BMW вече показаха снимки на кросоувъра в камуфлаж, а сега се появиха и изображения на модела, подадени в патентното ведомство в Бразилия. От тях става ясно, че серийният модел ще запази големите „ноздри” на прототипа, а също така решетката на радиатора, както предните и задните светлини. Броните и външните огледала ще бъдат различни, освен това ще има и дръжки на вратите, каквито при концепта липсваха.

Серийното BMW X7 бе разкрито преди премиерата

Кросоувърът е построен на модулната платформа CLAR, която е в основата на последните BMW 7-Series, VMW 5-Series, BMW X3 и BMW X5. Новият X7 ще се окаже най-важният модел на марката, като ще се предлага и с 3 реда седалки. Габаритите на кросоувъра засега не се съобщават, но концептът X7 iPerformance е дълъг 5020 мм, широк – 2020 мм и висок – 1 800 мм, Междуосието е 3100 мм.

Серийното BMW X7 бе разкрито преди премиерата

На старта на продажбите BMW X7 ще се предлага с бензинови и дизелови мотори – редови „шестаци” с обем 3,0 литра, както и с 4,4-литрови V8. По-късно ще се появи и хибриден вариант. Най-вероятно ще има и М-версия с двигател V12.

Снимки: BMW

Тагове: bmw x7 x7 iperformance
0 от 500
  • #6
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Пешо ( преди 5 години )
    Прилича на джипа на Волво... Паркетника му
  • #5
    0 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Хванал съм грип. Усещам треска. Какво да правя?
  • #4
    4 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Още един асфалтов бо,***. Рейндж-роувър поне има проходимост - това недоразумение има само гъзария.
  • #3
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Радев ( преди 5 години )
    Ще се мъчи да отхапе от клиентите на Range Rover и GLS, но дали ще успее е друг въпрос. По-любопитна ще е битката между ултралуксозните SUV-ита Rolls Royce Cullinan и Maybach.
  • #2
    11 rate up comment 10 rate down comment
    ... ( преди 5 години )
    ТРАГИЧНО!!
  • #1
    7 rate up comment 4 rate down comment
    iliev555 ( преди 5 години )
    Вече изтекоха шпионски снимки и без камуфлаж в чужди сайтове, това е много голямо ще има даже и версия с удължено междуосие.Вътре ще е много луксозно и то повече от 7-*** серия, общо взето има прилика в профила с GL на мерцедес и реалния модел изглеждаше съвсем прилично за разлика от снимките за патентното ведомство .