IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Honda подобри рекорда и на "Силвърстоун"

Трикратният шампион в британския пистов шампионат Мат Нийл записа най-бързата обиколка

Honda подобри рекорда и на

Honda Civic Type R подобри още рекорд, този път на „Силвърстоун”, като зад волана на хот-хеча беше трикратният шампион в британския пистов шампионат за туристически автомобили (BTCC) Мат Нийл.

Honda подобри рекорда и на

Той подобри рекорда на класическото трасе за серийни автомобили с предно предаване и постигна обиколка за 2.31,32 минути, което е с 13 секунди по-добро постижение от това на Type R от предишното поколение, записано през 2016 г.

Според Нийл, който се състезава за Honda в BTCC, голямата разлика във времената се дължи на по-добрата аеродинамика на новия Type R, както и на работата на адаптивното окачване, която позволява повече скорост и по-добро поведение на колата в бързите завои.

Honda подобри рекорда и на

Тази година новият Type R вече подобри рекордите в класа си на френската писта „Маникур”, както и на белгийската „Спа”, а през 2017 японският хотхеч постави нов рекорд и на Северната дъга на „Нюрбургринг”, като записа време 7.43,8 минути, което е със 7 секунди по-добро от това на Type R от предишната генерация.
 



Снимка и видео: Honda

Тагове: honda honda civic type r
0 от 500
  • #12
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Автор ( преди 5 години )
    Кви мегани бе момко хахахаха какви рена бее микимаус...Гледай я на картинка хондата, където бие вс рекорди, цял свят говори и иска да я кара...душичке.Никога няма да настигнете японците по здравина, да вадите по 300-400коня от 2.0 мотори, карай си френските *** и завиждай смело!!
  • #11
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Маслояди ( преди 5 години )
    Маслоядка червена...оризовка.!!! Меган Rs идва скоро
  • #10
    2 rate up comment 2 rate down comment
    До оня с пръстенцта ( преди 5 години )
    Какви пръстенца , бе льолльо?! Точно такива мишки като теб обясняват по форумите колко са страшни на живо! Това да си миришеш пръстенцата май на теб често ти се случва! ***!
  • #9
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Факт!-тически ... ( преди 5 години )
    саблезъбата кокошка на рено ще има мнооого да наваксва!
  • #8
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Добре как така? Ауди нали имат разни спорт серии с предно предаване? Защо хонда. ?
  • #7
    12 rate up comment 6 rate down comment
    Nixence ( преди 5 години )
    Поредният пример за качеството на старателните японски инженери. А на този по-долу, който бълнува, че голф бил по-имиджов искрено се посмях. Може да бъде по-имиджов само в селските краища на ***. Кое му е по-имиджово? Скучният дизайн (непроменен от 3 генерации насам), посредственото управление или наглите измами и лъжина Фолксваген относно вредните им емисии???
  • #6
    14 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Аиде стига с тоя дизайн. По ръбат, и какво. Голфа пък от 4 генерации - все един и същ, объл. Важно е и удобството и управляемоста. Там Хонда са с традиции.
  • #5
    5 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Хахаха много сте елементарни - само да ви се даден тон и се мятате да ревете. Сивик е грозна кола за мен, ама не задължавам да не я харесвате, харесвайте си я. Относно майка ми, леля ми зълвами и останалите, които не познавате не ме трогвате, защото ако стоим един срещу друг ще си миришете пръстенцата след като сте ги извадили от кащичките. Ама лайте си тук сте сила!
  • #4
    6 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    ...и леля му ! Не съм на 19 ракии , но де да бях на 19!А, за неграмотност да ми говориш точно ти е малко нелепо!
  • #3
    7 rate up comment 8 rate down comment
    последно... ( преди 5 години )
    макя му или татя му..спер-неграмотнико :) на 19 ли си бе ..или на 19 ракии....