IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Разкриха BMW X7 преди премиерата му

Снимки на всъдеходния флагман на баварците изтекоха в интернет

Разкриха BMW X7 преди премиерата му

Премиерата на концептуалната версия на новия всъдеходен флагман на BMW – X7, ще се състои утре, 8 септември, но снимки на всъдехода се появиха в интернет-пространството. Те бяха публикувани от изданието Bimmerpost.

Разкриха BMW X7 преди премиерата му

Седеместният прототип, който да първи път ще бъде показан пред публика на автосалона във Франкфурт, е получил огромни „ноздри”, големи гуми и тесни предни и задни светлини. Твърде вероятно е обаче, серийната версия на всъдехода да бъде променена, още повече че посетителите на форума на Bimmerpost яростно радкритикуваха външния вид на машината.

Разкриха BMW X7 преди премиерата му

Информация за автомобила липсва, но се твърди, че концептуалният прототип ще получи хибридния силов агрегат, на който разчита седанът BMW 740e iPerformance. В него влизат бензинов двигател с 4 цилиндъра и електромотор със съвкупна мощност от 326 к.с., чийто смесен разход е 2,1 л/100 км.

Разкриха BMW X7 преди премиерата му

Що се касае до серийният всъдеход, очаква се той да бъде оборудван с 3,0-литров бензинов V6, развиващ 340 к.с., както и с 4,4-литров, също бензинов, V8 с 445 к.с. Ще има и дизелови модификации.

Разкриха BMW X7 преди премиерата му

Появата на новия флагман на баварците на пазара е планира за 2018 г. Основни конкуренти на BMW X7 ще бъдат Mercedes-Benz GLS и Range Rover.

Разкриха BMW X7 преди премиерата му

Снимки: Bimmerpost

Тагове: bmw x7
0 от 500
  • #18
    12 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Илиев555 - трима висши дизйнери напуснаха, един от които беше Хабиб. И то защото им налагаха да правят такива китайски произведения. Така че проблемът е в мениджмънта, а не в напусналите дизайнери. Отделно, като разгледаме портфолиото на новия дизайнер от Шкода, и нищо добро не очаквам да излезе скоро от БМВ..
  • #17
    8 rate up comment 1 rate down comment
    Илиев555 ( преди 6 години )
    Това което виждате е сътворено от наскоро напусналия главен дизайнер Карим Хабиб, да се надяваме , че заместника му наскоро дошъл от Шкода ще оправи визитаСъс сигурност ще бъде променен , иначе интериора е ок.
  • #16
    17 rate up comment 1 rate down comment
    ха-ха-ха ( преди 6 години )
    Това нещо ми прилича на дебела талпа на четири колела. Досега мислех, че Волфсваген са най-бездарните в дизайна но трябва да призная, че с новото си творение, БМВ ги бият.
  • #15
    2 rate up comment 6 rate down comment
    Илиев555 ( преди 6 години )
    Това е концепция в серийната версия няма да има такава решетка линиите на автомобила ще бъдат доста по хармонични .
  • #14
    25 rate up comment 2 rate down comment
    Men ( преди 6 години )
    Отврат, по грозен джип не съм виждал. V90 на волво е 100 пъти по красив.
  • #13
    11 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Защо ми се струва че БМВ и Мерцедес в лицето на GLS се състезават кой ще направи по грозен джип . Виж Range Rover по бива ,визуално поне
  • #12
    19 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Аз съм от феновете на БМВ , но да бъда честен това което виждам не ми харесва , може би интериора е добър но екстериора е мъкаА да питам какъв е тоя V6 май някой преписвач се е объркал
  • #11
    16 rate up comment 1 rate down comment
    пиперо ( преди 6 години )
    Малко кофти дизайн...Наваряно с годините ще ни хареса, сега е гнус!Иначе еваларка... технологично чудо, дизайнерски провал! Очаквайте фейслифт след 2 години (много рано)
  • #10
    21 rate up comment 2 rate down comment
    thebrainless ( преди 6 години )
    Не виждам по кой закон на естетиката, това ще се конypира с Range Rover. Иначе съм сигурен, че пак ще има хора, които да ги купуват, щом имаше кой да купува и на Крис Бенгъл творенията навремето.
  • #9
    19 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Да, добро сравнение! Тъкмо се чудех дали предната решетка ми прилича на устата на тигрова акула (онези с планктона), но твоето предложение е по-добро. Позволи само да добавя, че прасенцето е или доста дебеличко защото очичките му са малко свитички (лоясали) или просто е китайско.