IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Само в Automedia: Първи снимки и информация за новия Duster

Бестселърът на Dacia ще бъде показан на автосалона във Франкфурт

Само в Automedia: Първи снимки и информация за новия Duster

Екипът на Automedia и „Колела” беше единственият български представител на закрита презентация на новото поколение на Dacia Duster в Париж. Официалната премиера на новото поколение на хитовия румънски кросоувър ще се състои на 12 септември в рамките на международното изложение във Франкфурт.

Само в Automedia: Първи снимки и информация за новия Duster

От 2010 г., когато се появи първата генерация, досега по света са продадени над 1 млн. бройки от Duster. Сега в Dacia се надяват, че новото поколение не само ще повтори успеха на предшественика си, но и ще го задмине. За целта модлът запазва големети си предимства – атрактивна цена, сериозни оф-роуд възможности, здравина и дизайн, но и добавя някои нови качества, които би трябвало да го направят още по-популярен.

Само в Automedia: Първи снимки и информация за новия Duster

Само за първите 3 години Duster успя да запише над 450 000 продажби, което го превърна в истинска сензация на пазара. При това кросоувърът се утвърди на едни от най-сериозни пазари в Европа, като успешно си съперничи с всъдеходните модели на най-големите световни производители.

Както и при останалите модели на марката, така и Duster се прицели в клиенти, които искат да получат много неща, но на по-ниска цена. Непрекъснато разрастващият се пазар на SUV-моделите помогна на автомобила да направи огромен скок напред, като през цялото време той продължи да се развива.

Очаквайте подробности за двигателите и оборудването на новата Дачиа Duster

Само в Automedia: Първи снимки и информация за новия Duster

 

Тагове: dacia duster
0 от 500
  • #28
    2 rate up comment 4 rate down comment
    Germany ( преди 6 години )
    АнонименКаня те на октоберфест в Мюнхен, мисля че ще е в средата на октомври. Сядаме на Баурен платце, там има доста добри бирхалета, и броим в колко дачии има му'ргави мигранти и в колко руси германци.Ако откриеш поне 1 германец в рамките на 30-40мин почерпката е изцяло от мен!Иначе ти ще платиш и бирата и наденичките.ОК?
  • #27
    2 rate up comment 5 rate down comment
    Гробищак ( преди 6 години )
    При условие че за 15 хилки човек може да си взеке приличен нисан кашкавал кой нормален ще брой пари за туй нещу
  • #26
    5 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Къде е новия ЗАДРЪСТЕР че не го видяхме Че това дето го показвате е стария грозен варел... къде е новото?
  • #25
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    "Извода на паляка на форума е, че бедните карали Дачия. Ами нормално е бедните да карат бюджетен автомобил нали. Ама не са чак толкова бедни, че чак да карат нов внос, като теб нали."Хаха, бъркаш ме с някой друг. Моята си е от магазина. Новия внос отдавна съм го забравил и се надявам да е винаги така И пак да го повторя, бедните са с Дачия в немско и навсякъде. Гледайте си статистиките и си мислете колко много са продали в немско. Немеца дори си взима Тигуан на 2-3г пред Дачия, дори с гар
  • #24
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Ходил съм в Швейцария и впечатлението ми е, че много повече от където и да е другаде в Европа се карат расови немски бензинови коли от 3.0 нагоре, с високо оборудване. На извити планински пътища такива коли се карат много по-приятно и мотора въобще не се "поти" толкова.
  • #23
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Germany,щом пътуваш често в тези градове кажи кога си там и може да пием бира в някой биергартен. Някъде, където минават коли. Има ги по кръстовища и оживени улици. Сядаме и пием бира и гледаме колите. 1 бира се пие за 3040 мин. нормално. ако за това време не мине нито една Дачия следващата поръчка е от мен, а ако мине е от теб. Навитак?
  • #22
    4 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    ВАГи, а скъпите и прескъпи ВАГенски модели дето не ги скъсват от каране и дават дефекти още в гаранцията и те карат да си плащаш дори как да ги наречем? Една Дачия е много по-добра оферта от която и да е ВАГ-ина!Може да си сигурен, че поне гаранцията ще е изтика, макар да гледам доста да се движат на които гаранцията им е отдавна изтекла. А под Мюнхен слизал ли си. В Алпите ходил ли си. Карат си ги хората. Дори горските служби имат такива служебни и пикапи Навара, а не шМАтарици. Капиш!
  • #21
    2 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    От нова и евтина кола има смисъл само ако ще се скъса от каране за няколко години и след това направо да се хвърля при първа нужда за ремонт на двигател или трансмисия. Иначе от новокупените коли в България има например доста Фордчета на 10-12 години взети от Мотопфое, на смешните 70-80 хиляди км, обаче овехтели, загниващи и поочукани.
  • #20
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Germany ( преди 6 години )
    Явно до БГ-дилъра на рено, писал 2-3 пъти долу: живея в Майнхайм вече над 20 години. Често пътувам до Нюрнберг, Инголщад и Мюнхен, така че много добре знам кой какво кара в Германия!Обикновено малките и средни фирми по изключение купуват пикапи на дачия, но този дръстер е меко казано екзотика.Иначе точно мигрантите са най-често зад волана на типичната дачия като модела логан.Но в Германия на 1 дачия се падат поне по 10 VW!
  • #19
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Гост ( преди 6 години )
    Емоции и преразсъдъци са излишни. Развиват се, Рум може да е доволна/горда, че национален капитал е впрегнат градивно. Че брандът е международно разпознаваем. Апропо, Бг май няма вече ни един такъв бранд. Това е тежка присъда. Изненадан не откривам поколенчески разлики Дъстър. Да не бързаме, ще видим, ще пипнем, пък тогава да съдим. Лично никога не съм приемал този модел, назидателно напомпани вежди, а тесно купе, за тази се говореше, че ще е на платформата на Кашкай, но още не може да се види