IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Porsche изненада с най-екстремното 911 в историята

Новото GT2 RS бе показано на премиера на компютърна игра

Porsche изненада с най-екстремното 911 в историята

Премиерата на най-екстремното Porsche 911 в историята трябваше да се състои по време на автосалона във Франкфурт през септември. Компанията-производител обаче изненадващо реши да покаже автомобила на конференцията Xbox E3 - по време на презентацията на новата състезателна игра Forza Motorsport 7.

Porsche изненада с най-екстремното 911 в историята

В разработката на спортото купе освен Porsche участват компаниите Microsoft и Turn 10 Studio, които подписаха нов договор за сътрудничество помежду си. Той е за следващите 6 години. Всъщност на изложбата купето само бе показано, като подробности за него, както и техническите му характеристики не бяха разкрити.

От снимките става ясно, че автомобилът е получил голямо аеродинамично „крило”, както и напълно преработена предна част. Под капака би трябвало да е поставен 3,8-литров бензинов турбомотор, който ще развива поне 640 к.с. и 750 Нм въртящ момент.

Porsche изненада с най-екстремното 911 в историята

Не е изключено двигателят да се окаже и по-мощен, поне на такова мнение са медиите в Германия. Известно е, че купето е получило титанова изпускателна система, както и система за впръскване на вода в двигателя. За автомобила механична скоростна кутия няма да се предлага, той ще е достъпен единствено с трансмисия PDK.

Снимки: Evo

0 от 500