IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Breitling направи специален часовник към най-мощното Bentley (Видео)

Моделът Supersports B55 ще излезе в специална серия от 500 бройки

Breitling направи специален часовник към най-мощното Bentley (Видео)

Фирмата Breitling представи нов специален модел ръчен часовник, направен в чест на най-мощния и бърз автомобил на Bentley - купето Continental Supersports, разполагащо с двигател със 700 к.с. Часовникът носи името Supersports B55 и ще излезе в ограничен тираж от 500 бройки. Цената засега не се съобщава.

Breitling направи часовник за собствениците на най-мощното Bentley (Видео)

Двувратото Continental Supersports е оборудвано с 6,0-литров W12 двигател и 8-степенна автоматична скоростна кутия, като ускорението от 0 до 96 км/ч отнема едва 3,4 секунди, а максималната скорост е 336 км/ч. Часовникът ще се предлага не само на собствениците на новото купе, но и на всички желаещи. Той е оборудван с хронограф с функция за обратен ход, както и със системите  Chrono Race и Chrono Rally, позволяващи запис на времето за преминаване на обиколка на пистата или на различни участъци.

Часовникът ще може да показва едновременно точното време в две различни часови зони. Неговият 46-милиметров корпус е направен от каучук, а каишката е от каучук.  За Supersports B55 в Breitling е подготвено и специално мобилно приложение, което свързва часовника със смартфон за запис на данните. С помощта на телефона ще могат могат да се управляват и част от функциите на часовника.

Breitling направи часовник за собствениците на най-мощното Bentley (Видео)

Съвместният бранд Breitling for Bentley започна да работи през 2003 г., когато швейцарската фирма подготви специален часовник за предния панел на Continental GT. Впоследствие компанията пусна още няколко ръчни водела, посветени на различни автомобили на британски производител. В Breitling подготвиха и часовник за първия всъдеход на британската марка - Bentayga. Той се казва Breitling Tourbillion и се предлага като опция за модела, като цената му е 170 000 щатски долара.



Снимки и видео: Breitling for Bentley
 

0 от 500