IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi разкри мощността на три RS-модела

Спортните версии ще получат 2,9-литров V6 с 450 к.с.

Audi разкри мощността на три RS-модела

Компанията Audi е провела закрито мероприятие за дилърите на марката, на което е разкрило характеристиките на три спортни версии на свои модели – комбито RS4 Avant, купето RS5 и хечбека RS5 Sportback. Подробности за събитието разкрива изданието Motor1.

Audi разкри мощността на три RS-модела

Трите нови RS-модела на Audi са оборудвани с 2,9-литров V6 двигател, който се поставя на новото Porsche Panamera 4S. При машините на Audi моторът ще предлага 450 к.с. и 600 Нм, докато при Panamera мощността му е 440 к.с. и 550 Нм.

Audi разкри мощността на три RS-модела

Ускорението от 0 до 100 км/ч при RS4 и RS5 отнема под 4 секунди, а максималната скорост е ограничена по електронен път на 250 км/ч. Срещу доплащане клиентът получава опция за преместване на ограничителя на 280 км/ч.

Audi разкри мощността на три RS-модела

Производството на комбито Audi RS4 ще стартира през декември, а на купето RS5 – през юни. Засега не е ясно кога ще бъде завършен хечбекът RS5 Sportback.

Снимки: Audi

0 от 500
  • #10
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 7 години )
    Да Силва е одобрил дизайна. Обикновено няколко различни дизайна се създават и чрез вътрешен конглокс се избира този който е финалния. Така дизайна е на Сатоши Уада, одобрението на Да Силва. А иначе всяко звено в една фирма се води автор на даден проект. Един вид, Уада е създал дизайна, но Да Силва му е осигурил условията за това.
  • #9
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Ми щото ... ( преди 7 години )
    се е оял с вурстове.
  • #8
    4 rate up comment 3 rate down comment
    всъщност .. ( преди 7 години )
    проверих и имаш право Швабен. Явно е така, открих всичките му работи за Алуди. Сега работи за модния дизайнер Исей Мияки. Но в такъв случай не разбирам защо Валтер да Силва говори за него като за свое творение. Благодаря ти за интересната информация!
  • #7
    4 rate up comment 5 rate down comment
    така... ( преди 7 години )
    Дизайнерът на Алуди А5 първо поколение се казва Валтер да Силва!Това е потвърждавано от него в почти всяко интервю. За а5 той твърди че е най добрата му работа с кариерата. Според теб дали не е негово?
  • #6
    7 rate up comment 6 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 7 години )
    "Дизайнерът на Алуди А5 първо поколение се казва Валтер да Силва!"Да Силва е шеф на дизайна на Алди по времето на А5. Нали не си мислиш че шефа на дизайна всъщнот прави дизайн? Всички дизайнерски скици на А5 са подписани от Сатоши Уада - S.WadaАко наистина беше Jap fen, щеше да ги знаеш тия работи... ама ти си само ***.
  • #5
    4 rate up comment 7 rate down comment
    Jap fan ( преди 7 години )
    Дизайнерът на Алуди А5 първо поколение се казва Валтер да Силва! Същият сътворил и Алфа 156
  • #4
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Nev ( преди 7 години )
    На нен пък за първи път досега, тази генерация на РС комбито ми харесва като дизайн!
  • #3
    9 rate up comment 16 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 7 години )
    Еех, японеца Сатоши Уада направи аболютен шедьовър с оригиналния дизайн на А5. След това немските некадърници му разказаха играта, а това ново поколение е направо гавра със сетивата. Каквото пипнат вурстовете, нищо не става от него вече.
  • #2
    19 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Не съм фен на Ауди, но това хич не е лошо..., а Ферари какво вадят е отделен въпрос, а и що ги сравняваш?!
  • #1
    8 rate up comment 16 rate down comment
    Здрасти ( преди 7 години )
    Ferrari вади от 2.9 V6 turbo 510+ коня, тия 450 само...