IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кои са 10-те най-красиви дигитални табла

От лудостта на 80-те до високите технологии на XXI век, това са нашите фаворити

Истерията по дигиталните технологии се разгаря до внушителни размери в последните няколко десетилетия на миналия век. Изведнъж всички започнахме да мразим стрелки, кабели и изобщо всичко аналогово. Автомобилните производители също се вляха в дигиталната вълна, опитвайки се да лишат автомобилите от така омразните  движещи се части по таблото. Разбира се, по това време дисплеите бяха скъпи, така че дигиталните табла останаха запазена марка основно за суперавтомобилите и най-смелите прототипи. Впоследствие обаче технологията се приближи до масите и сега можем да видим електронно табло дори в посредствено градско автомобилче от най-нисък клас.


И така, кои са 10-те най-красиви дигитални табла (ГАЛЕРИЯ)?:

0 от 500
  • #9
    7 rate up comment 14 rate down comment
    RRE435i ( преди 7 години )
    6vaben slagai kaskata na 4uturata i dim da te niama.Za teb e nai-dobre da se iziaviava6 v foruma na Btv Lady
  • #8
    17 rate up comment 18 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 7 години )
    R8 са опитали да направят някаква пошла имитация на LFA, но са си останали само с пошлостта - куп безсмилена информация, претрупан дизайн и много шарения ... Да не говорим какви менте данни показва - 83% въртящ момент на 7500 оборота и само 23% от мощността??? Верно ли??? Ха-ха-ха-ха! Е, таргет групата им, празноглавите вагонетки, едва ли ще разберат що за глупост е това..
  • #7
    4 rate up comment 15 rate down comment
    RRE435i ( преди 7 години )
    Kam tezi bih dobavil na BMW 7 seria,kakto i bezspornia 6ampion a imenno novoto digitalno tablo na pejo 3008
  • #6
    8 rate up comment 5 rate down comment
    до е36 ( преди 7 години )
    А твоето Алуди стана ли пълнолетно? Баровец си ама не смееш да го смениш защото са ти казали да не движиш с непълнолетни и за по-сигурно и колата я държиш дърта.
  • #5
    9 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    На първо място Ламбото на второ Аудито на трето Лексуса, не че останалите не хубави и вероятно за времето си са били извънземни, но в момента трите изброени по-горе са ми фаворити. Между другото са пропуснали една кола, която може би е пионер при този тип километражи и това е Рено 25. Бях много малък, когато я видях от вътре и направо ми увисна ченето, приличаше на космически кораб. Още повече че по-това време вървеше сериала Седморката на Блейк и в махалата бяхме луднали по космическите кораби.
  • #4
    29 rate up comment 23 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Забелязахте ли Субаруто?Невероятен автомобил за времето си. 1985 г. и да ти предложат подобни неща и табло, като на совалка. Та тогава през тези години немците все още нямаха ел. стъкла и всичко беше с ръчки. А да забелязвате прилики със сегашни немски модели? Ето от къде са копнали скоростния лост, като джойстик. А дигиталното табло е просто уникално за времето си. Немските копировачи ето от къде са крали, крали, че са се забравили. Иначе на Лексуса е най-красиво, стилно и изчистено таблото.
  • #3
    14 rate up comment 7 rate down comment
    Учуден ( преди 7 години )
    Това кой какво харесва си е строго индивидуално. Аз примерно харесвам табла със стрелки (като на Ауди от преди няколко години). Имам обаче колеги, които харесват дигиталните табла така, че явно всичко си е до вкус.Обаче от тези на снимките това на R8 и на мен ми харесва въпреки, че не си падам по такива табла.
  • #2
    25 rate up comment 41 rate down comment
    e46 ( преди 7 години )
    Пак от ауди закопаха всички с това табло.Просто си предсавям какъв кеф е да караш кола като R8.А за лексуса кво да кажем... Голям циферблат като от часновник и забили една стрелка.Ама и толкова си могат джапанките не им се сърдя.Виждал съм на живо лексус лфа в едно авто шоу и ше ви кажа че смъдеше в колата на асфалт а материалите бяха като взети от форд ескорт.
  • #1
    17 rate up comment 25 rate down comment
    zoom-zoom ( преди 7 години )
    разкошна статия! съгласете се, че р8 няма място тук, този екран с размерите си бие на инфотейнмънт е малко зле в кола със спортни претенции, където кефът е от шофирането...