IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нюрбургринг версия на WRX STI, но само за Япония

Специалният Subaru WRX S4 tS е в чест на победата в маратонското състезание

Нюрбургринг версия на WRX STI, но само за Япония

Японската компания Subaru представи специална версия на спортния си седан WRX STI, която е създадена в чест на победата в германското състезание "24 часа на Нюрбургринг", но ще се предлага единствено на пазара в Япония.
Нюрбургринг версия на WRX STI, но само за Япония
Моделът е означен като WRX S4 tS и до голяма степен повтаря върховата версия S207, която Subaru пусна през миналата година. Изключение прави единствено двигателят, който е запазен в стандартната си версия. Той е 2,0-литров с 300 к.с. и 400 Нм, като все пак е получил нови изпускателна и всмукателна системи.

Subaru WRX S4 tS се предлага единствено с трансмисия CVT. Обикновено тези кутии не са подходящи за спортно шофиране, но вариаторът на японците определено прави изключение, тъй като разполага с ръчен режим и демонстрира отзивчивост и острота в целия работен диапазон.

Основните промени при модела са направени по шасито, като целта е подобряване на поведението при шофиране на ръба. WRX S4 tS, който е дело на STI, е оборудван с по-остра кормилна рейка, променено окачване, предни амортисьори DampMatic® II, система Active Torque Vectoring и мощни спирачки Brembo с перфорирани дискове.
Нюрбургринг версия на WRX STI, но само за Япония
Моделът разполага също така със спортни седалки Recaro, отличителни елементи по екстериора, както и с пакета за безопасност EyeSight 2.

Предлага се и допълнителен спортен пакет NBR Challenge Package, демонстриращ уникални джанти, карбонов спойлер, различен волан и др.

Subaru WRX S4 tS ще се предлага единствено в Япония. Моделът не е лимитиран, но ще бъде наличен на пазара само в периода октомври 2016 - март 2017 г. Цените започват от 48 500 долара, а пакетът NBR Challenge Package коства още 3200 долара.

0 от 500
  • #7
    9 rate up comment 22 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    другите Чингитайски ментета юбилеен автомобил,Те са специалисти по юбилейни модели японците.Тойота нали пусната юбилеен Приус по случай най-бавната обиколка на Нюрбургринг,хахахахахахахахахх.
  • #6
    9 rate up comment 26 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    http://***.subaru.com.au/active/subaru-2016-win-nurburgringМале,тия и в официалния си сайт го публикували,хахахахахахахах.А що не са написали,че в генералното класиране заемат "почетното" 20-то място?Щеше да е още един повод за гордост,хахахаахахах.Миналата година Опел Аскона от 1988г. спечели в класа си ама Опел не пуснаха юбилеен модел Аскона.Не разбирам как 20 позиция може да е повод за радост.Японските фенчета да обяснят.Много мъка има по тоя свят.
  • #5
    9 rate up comment 19 rate down comment
    Якошиба ( преди 7 години )
    Това другари е японски мениджмънт в действие,тотално неадекватни. За жалост има хубави японски продукти убити от меринджейте още на поточната линия.Правят продукти които не искат да ги продават.ако това е пазарна логика,..здраве му кажи./да си ги държат там..
  • #4
    27 rate up comment 5 rate down comment
    primorack ( преди 7 години )
    Как да не са спечелили. В класа си са първи за втора поредна година!
  • #3
    19 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    специално за чукча писателчетата:http://***.subaru.com.au/active/subaru-2016-win-nurburgring
  • #2
    14 rate up comment 27 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Каква победа и къде бе?! Тея м***лоумницi изтрещяха тотално!!! Защо никой тук не е чувал за тази победа!А не пуснаха ли скоро от няокой от другите Чингитайски ментета юбилеен автомобил, дето беше взел някакво 13то ли, 17то ли мяато някъде?!
  • #1
    10 rate up comment 30 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Тия биха и ВАГ по алчност.За едно спечелено 20 място пускат специален модел за един куп пари и баламите в Япония ще лапнат куката.Що не го пуснат в Европа,щото за лимитиран модел станал 20-ти на Нурбургринг никой няма да даде пари.Мерцедес,БМВ,Порше,Ауди с маса победи в 24 часа на Нюрбургринг какво да правят?Всяка година да пускат лимитиран модел ли?Японска работа.