IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Subaru пуска върхов WRX STI

Модификацията WRX STI S207 развива мощност от 328 к.с.

Subaru пуска върхов WRX STI

Подразделението Subaru Tecnica International (STI) използва автосалона в Токио, за да покаже специална версия на спортния седан WRX STI, която носи името S207. Моделът ще бъде пуснат в ограничен тираж от 400 бройки, като ще се появи на пазара в Япония на 1 декември.
Subaru пуска спец-версия на WRX STI
Модификацията WRX STI S207 е оборудвана с 2,0-литров боксер, развиващ 328 к.с. и 431 Нм. За сравнение серийният WRX има 268 к.с., а версията WRX STI използва 2,5-литров двигател с 300 к.с.

При новата машина инженерите на STI са променили предавателното число на кормилното управление, като са го направили по-остро. Освен това е променено окачването на седана, като са поставени предни амортисьори DampMatic® II, система Active Torque Vectoring и мощни спирачки Brembo с перфорирани дискове. Сред новостите са още различна решетка на радиатора, увеличен преден спойлер, заден спойлер от карбон и нова задна броня.
Subaru пуска спец-версия на WRX STI
За 200 бройки от серията ще се предлага допълнителен пакет NBR Challenge, посветен на победата на Subaru в клас SP3T на „24 часа на Нюрбургринг” тази година. Той включва специален волан, червени предпазни колани, 19-цолови лети джанти BBS с размери 255/35R19 и спойлер с емблема S207.
Subaru пуска спец-версия на WRX STI
Клиентите могат да избират между 4 цвята – син, бял, черен и жълт, като последният е достъпен само за NBR Challenge. При този вариант корпусите на огледалата са черни, както и праговете на вратите, на които ще има и жълто лого STI.

Снимки: Subaru
 

Тагове: subaru wrx sti
0 от 500
  • #11
    10 rate up comment 0 rate down comment
    ( преди 8 години )
    Японска сливо, това Субару си следва линиите и формата на фаровете още на първия концепт Субару Вивиз 1, който показаха още преди има няма 10 години! За какви нови Мегани и Фордове ми бленувате тук?
  • #10
    13 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    А бе я виж цените на СТИ втора ръка и пак говори кое колко се обезценява. Между друго си мисля, че изобщо не знаеш за какво иде реч ама карай - важното е да лаламе и да плюем.
  • #9
    6 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    И два дена да го държите този жълт леген,интересът е почти нулев - един,двама талибани в вечните мантри.Няма друга японска марка, която се обезценява с такива темпове като Субару.Може би само Сузуки е близо.Дали не е свързано с "върховното качество"!?
  • #8
    14 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Незнам дали е непобедим, но няма как човек, който има и кара субару да го убедиш да си вземе Голф. Как мислиш защо така се получава?
  • #7
    4 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Голфа е непобеди https://***.youtube.com/watch?v=X-PLpLhfJmA
  • #6
    15 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    ""Добре, че са написали, че е Subaru. Помислих го за Ford.""Това само доказва, че мисленето ама никак не ти се отдава! И недей се напъва много, че току виж си си докарал някой главобол!
  • #5
    18 rate up comment 2 rate down comment
    Субарист ( преди 8 години )
    Обикновенно коментарите под статия за СТИ са скъпо,много гори,ако се счупи нещо...При толкоз състезатели с немски талиги това им идва в повече.Дано имам шанс да се повозя поне на едно от тея
  • #4
    23 rate up comment 5 rate down comment
    Haha ( преди 8 години )
    "Добре, че са написали, че е Subaru. Помислих го за Ford."Да, пишат го специално за кухи фенове на ВАГ. И да, знаем че си кух като хралупа, няма нужда всеки ден да се изказваш и да ни го доказваш!
  • #3
    32 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Кола мечта е това.
  • #2
    12 rate up comment 33 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Добре, че са написали, че е Subaru. Помислих го за Ford.