IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето го новият VW Golf

Обновеният модел получава дигитално табло и нови двигатели

Ето го новият VW Golf

Седмата генерация на VW Golf излезе на пазара преди около 4 години, което означава, че е време за фейслифт. Обновената версия на най-добре продаваната кола в Европа ще бъде представена най-рано в края на годината, но холандското издание AutoBlog вече успя да се добере до снимки на модела.
Ето го новият VW Golf
Кадрите представят единствено екстериора на новия VW Golf, но пък от всички страни и във версии хечбек, комби и дори GTI.

Напълно очаквано моделът е претърпял само леки козметични промени, които имат за цел да му предоставят по-модерен и технологичен вид. Разлики се откриват най-вече при челните светлини, броните и стоповете. Нова е и изпускателната система, чиито тръби са интегрирани в бронята и имат форма на трапец.
Ето го новият VW Golf
Обновеният VW Golf ще може да бъде поръчван с изцяло LED светлини. В момента опцията е налична единствено за екологичните версии e-Golf и Golf GTE. Списъкът с оборудване ще предлага и дигиталното арматурно табло, което дебютира при по-големия Passat.
Ето го новият VW Golf
Промени ще има и в гамата от двигатели. Настоящите 1.4 TSI и 1.6 TDI ще бъдат заменени от напълно нови бензинов и дизелов двигатели с обем 1,5 литра, сочи информацията на AutoBlog. Въпросните агрегати ще предлагат сходна мощност с настоящите предложения, но ще се отличават с по-ниски разход и тегло.
Ето го новият VW Golf
Официалната премиера на обновения VW Golf трябва да се състои в края на тази година. По същото време се очаква да започнат и продажбите.
Ето го новият VW Golf
Снимки: AutoBlog

Тагове: vw golf
0 от 500
  • #14
    20 rate up comment 12 rate down comment
    Това е Императора ( преди 7 години )
    на сервизите!Без този император, много сервизи ще фалират.
  • #13
    15 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    ВАГито пише:най-продавания модел и основател на свой собствен класГолф е най-доброто в класа сиСамо се питам на какви хапчета си?Къде е най-продаван модела? В света ли? Пробвай пак и може да улучиш!Гоуфов клас викаш? И къде е той? Освен в страниците на придворното им списание на друго място няма да чуеш за подобен клас автомобили. А ако решиш да се ограмотиш малко ще разбереш, че доста преди да излезе Гоуф има подобни коли.Кой го определи, че е най-добър в класа си?Дай инфо да видим!
  • #12
    8 rate up comment 16 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Това е Императора.
  • #11
    11 rate up comment 10 rate down comment
    none ( преди 7 години )
    Явно съвършенството не може да бъде подобрено ;)). Относно пускането му на пазара, очакванията са първо това да направи компанията Matchbox поради проблемите на ФВ с поддоставчиците им (явно изкупуването на автомобили в САЩ им е глътнало всичкият оборотен капитал, щом не плащат на поддоставчиците си ...).
  • #10
    12 rate up comment 16 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Според форумните специалисти, най-продавания модел и основател на свой собствен клас е недомислица и недоразумение.По-голямо недоразумение от опитите ви за разсъждение едва ли има...И с фейслифт и без фейслифт, този Голф е най-доброто в класа си и продава най-много, а по-голям атестат за качество от доволните клиенти едва ли има!
  • #9
    10 rate up comment 17 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    всеки един ГОЛФ е в пъти по добър от всички други от неговия кла - взети заедно !!!затова се продава успешно в ЦЯЛ СВЯТ без изменение !!!а дошо нека разнася мършата си другаде !
  • #8
    16 rate up comment 19 rate down comment
    жалки фЕатаджии ( преди 7 години )
    Колкото и да бърборите глупости,този модел е основател на собствен клас,който носи неговото име и от създаването му преди повече от 40 год до ден днешен е ЕТАЛОН в този клас!И няма създадено нищо по-добро от него през тези 40 год,навярно така ще е и в следващите 40.И няма никаква изненада,че в Европа,стария цивилизован свят на традиции,стил и култура е номер 1 по продажби!
  • #7
    12 rate up comment 19 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Голф е кола за младите хора и студентите.Това е кола, която предлага всичко.Това е кола, на която не и липсва нищо.
  • #6
    8 rate up comment 13 rate down comment
    RRE S3 ( преди 7 години )
    Strahotno osvejavane na Kralia,koito 6te zadarji ve4no trona si
  • #5
    12 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Нали е фейслифт, това е пак Голф 7, това не ти е Опел, Форд или Тойота, за да сменят генерално визията с всеки фейслифт или нова генерация.