IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Honda показа крос-купето Avancier

Моделът ще се предлага изключително в Китай

Honda показа крос-купето Avancier

Японският производител Honda публикува официални снимки на новия си модел - крос-купе, заради което бе възродено името Avancier. Концептуалната версия на автомобила бе представена още през април на автосалона в Пекин, което не е никак случайно. Именно Китай ще бъде основният пазар на кросовъра.
Honda показа крос-купето Avancier
Всъдеходът е създаден именно за потребителите на най-големия автомобилен пазар в света, където продажбите ще стартират през октомври тази година. Производството на Avancier ще бъде съсредоточено в завода на съвместното предприятие GAC-Honda в Китай.
Honda показа крос-купето Avancier
Моделът ще бъде достъпен с 2 бензинови двигателя. По-големият ще бъде 2,0-литров, като ще развива мощност от 272 к.с. Тази версия на кросовъра ще се предлага със система за задвижване на четирите колела. Другият вариант ще бъде с 1,5-литров мотор, чиято мощност не се съобщава. На по-късен етап той ще стане част от хибридна задвижваща система. Подобни модели в Китай са много популярни, така че появата на хибриден Avancier е въпрос на време.
Honda показа крос-купето Avancier
Кросовър-купето ще бъде доста богато оборудвано. Автомобилът ще има мултимедийна система със сензорен дисплей и редица асистенти за безопасност, влизащи в пакета Honda Sensing. Това са адаптивен круиз-контрол, система за следене на лентата на движение, система за разпознаване на пътните знаци и система за предотвратяване на челен сблъсък. Като опция ще се предлага и светодиодна оптика.
Honda показа крос-купето Avancier
Снимки: Honda

Тагове: honda avencier
0 от 500