IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Top Gear отново без водещ

Крис Еванс напусна шоуто след само един сезон

Top Gear отново без водещ

Преден сезон, поредна смяна на водещия на Top Gear. Крис Еванс напусна автомобилното шоу на BBC, като презентира едва 6 серии, съобщават от британския телевизионен канал.
Top Gear отново без водещ
Еванс сам е взел решение да напусне предаването, се казва в съобщението. Той оглави поредицата в началото на сезона, заменяйки уволненият Джеръми Кларксън.

Британският комик не съумя да се наложи като пълноценен заместник на Кларксън и за кратко време успя да си навлече както гнева на заклетите фенове на стария Top Gear, така и на част от колегите си.

Зрителите обявиха преобразеното предаване за "най-лошото шоу в ефира", а екранният партньор на Еванс - Мат ЛеБланк, заяви преди седмица, че ще напусне продукцията ако Еванс остане в екипа.

Вече изцяло заснетият нов сезон на Top Gear се очертава като един от най-неуспешните в историята на предаването. Последната серия е гледана от само 1,9 млн. зрители във Великобритания, докато Кларксън и компания успяваха да заковат пред телевизорите средно по 5,5 млн. зрители.

От BBC разкриват, че сезонът е гледан от общо около 30 млн. британци, като вече е продаден в над 130 страни по света. Това може и да звучи впечатляващо, но реално резултатът е с 1/3 по-слаб от средния за старото шоу.

Към момента няма информация кой ще замени Еванс на екрана. Очаква се, че останалата част от водещите - Мат ЛеБланк, Крис Харис, Еди Джордан, Сабине Шмитц и Рори Рийд - ще остане в предаването. Колкото до Крис Еванс, той ще продължи да се занимава с другите си телевизионни и радио проекти, се казва още в информацията. 
 

Тагове: top gear
0 от 500