IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Спряха Top Gear USA

Британското шоу също изглежда в задънена улица

Спряха Top Gear USA

Спяха Top Gear USA
Водещите на Top Gear USA - Адам Ферара, Танер Фауст и Рътлидж Ууд

Top Gear изживява трудни дни. Преобразеното шоу на BBC направи посредствен дебют на телевизионния екран, а американската версия на предаването изглежда е попаднала в задънена улица. Top Gear USA слиза от екран, заяви в Instagram един от водещите на автомобилната поредица.

Американският Top Gear, излъчван по History Channel, ще бъде спрян за неопределено време, но е напълно възможно да се завърне по друг телевизионен канал, става ясно от съобщението на Рътлидж Ууд. Той и другите двама водещи Танер Фауст и Адам Ферара не разкриха подробности за спирането на предаването, но са категорични, че ще търсят друга медия, с която да продължат реализацията на Top Gear USA.

Колкото до британското шоу Top Gear, то продължава да търси правилния път към зрителската аудитория. Основният водещ Крис Еванс явно вече не дразни само заклетите фенове на стария Top Gear, но и ководещият Мат ЛеБланк. Актьорът обяви в социалните мрежи, че ще напусне продукцията ако Еванс остане в екипа.

Припомняме, че новият британски Top Gear не успя да достигне желаната телевизионна аудитория, като получи и сериозна критика от зрителите.

Тагове: top gear
0 от 500
  • #3
    8 rate up comment 1 rate down comment
    Друг клошар ( преди 7 години )
    Открих Top Gear . После видях че има и американски вариант . Мисля че даже един епизод не успях да изгледам . Опитваха се да копират TOP GEAR UK . Жалък опит от абсолютни некадърници ,предполагам връзкари .
  • #2
    17 rate up comment 6 rate down comment
    FF ( преди 7 години )
    ..Предаване за кръгли ***,направено от абсолютни неандерталци.Нямащо нищо общо с автомобилите.Англииското беше кретенско но американското е вътха на тъпнята..Добре,че някой пусна водата..
  • #1
    26 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Най-жалкото подобие на Топ Гиър - американското. Предаване със подготвен сценарий и клишета. *** водещи с никво чувство за хумор.