IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Tesla Model 3 ще е по-мощна от BMW M3

Агрегатът на електромобила ще развива 435 к.с.

Tesla Model 3 ще е по-мощна от BMW M3

Най-достъпният електромобил на компанията Tesla Motors – Model 3, ще получи двигател с мощност 435 к.с. Това повече, отколкото развива 3,0-литровият туин-турбо мотор на седана BMW M3, съобщава изданието Electric, което се позовава на свои източници.
Tesla Model 3 ще е по-мощна от BMW M3
Изданието публикуа снимки на новия инвентор за Model 3 с максимална мощност 320 киловата (435 к.с.). По думите на източника на Electric, преобразувателят е разработен от инженерите от Tesla практически от нулата. Те са успели да намалят теглото на компонентите с ¼, което позволява значително поевтиняване на производството.

По време на премиерата на най-достъпния модел на Tesla шефът на компанията Илон Мъск обяви, че в най-бавната си версия той ще ускорява от 0 до 96 км/ч (60 мили) за по-малко от 6 секунди. Топ-вариантът с опционалния режим Ludicrous Mode ще прави това за около 4 секунди.
Tesla Model 3 ще е по-мощна от BMW M3
Само с едно зареждане Tesla Model 3 ще преминава около 350-400 км. Очаква се до края на месеца работата върху електромобила да бъде завършена напълно, а неговите продажби да стартират в началото на 2017 г. До момента в Tesla Motors са получили около 400 000 заявки за машината, чиято цена ще стартира от 35 000 щатски долара.

Снимки: Tesla Motors
 

Тагове: tesla motors model 3
0 от 500
  • #10
    16 rate up comment 4 rate down comment
    Хахахаха ( преди 7 години )
    С кво лепило лепи плаката на е46 по кашона от пералня или бойлер???
  • #9
    10 rate up comment 10 rate down comment
    RRE S3 ( преди 7 години )
    Niamam tarpenie za moiata.Az sam sred parvite 200 hiliadi koito 6te ia polu4at.Ot sega znam cialata si konfiguracia kato 6te gledam da ne nadhvarliam 55 hiliadi dolara:4erna s 4erni djanti i bial salon.Strahotia
  • #8
    13 rate up comment 5 rate down comment
    До Анонимен ( преди 7 години )
    Ти като се напъваш за БМВ, защо целия свят не кара БМВ?А ти най новото БМВ ли караш, защото то е много по добро от старото ти?
  • #7
    19 rate up comment 6 rate down comment
    Nev ( преди 7 години )
    "Тесла са електрички, които се купуват от клошари, нямащи пари за гориво и вкус."Amigo, първо, след 20-30 години може и да имаш много пари, но да няма от къде да си купиш гориво, те запасите не са неизчерпаеми! Освен това, Теслата като технология не е само по-напреднала, но и по-ефективна. ДВГ КПД около 45% при най-добрите, бълва отрови, допотопна вече и остаряла технология! Ел. двигател КПД около 98-99%, максимален вътрящ момент веднага на разположение, няма емисии, технология с потенциал !
  • #6
    17 rate up comment 4 rate down comment
    До анонимен ( преди 7 години )
    Излишен хейт мой.60% от пазара на Тесла си е САЩ, където бензина е евтин.Ако разгледах малко форуми и прочетеш мнения на собственици, а те казват казват че по високата цена на Тесла няма да я избият от гориво.Така че не заради икономия от гориво са платили 80-90 000$.
  • #5
    7 rate up comment 2 rate down comment
    м-р АД ( преди 7 години )
    постоянно следя новини за Тесла и съм наясно че далеч не предлагат най добрите автомобили в двата класа на Модел S/Х, но се учат и подобряват постоянно.Засега те предлагат уникални ел.автомобили.Разбира се някой занапред ще направи по-добри, но на по-висока цена.Някой ако знае нещо повече за леки инвертори с 300кW да напише.
  • #4
    24 rate up comment 4 rate down comment
    BRAT ( преди 7 години )
    Балонът на Тесла още много ще се надува и не виждам изгледи да се пръсне скоро! Тесла модел 3 си е жив последовател на Модел Т в областта на електричките. Едва ли някой вече се съмнява, че това ще бъде бъдещето, а те вече имат добра преднина. 400 000 поръчки на зелено е огромен обем, дори и за мега пазар като САЩ. Успех им желая! Аз лични бих си купил модел 3.
  • #3
    29 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Мога да кажа само браво на тези хора!Благодарение на тях един ден, ако не ние, то нашите деца ще живеят в един по-чист свят!
  • #2
    15 rate up comment 5 rate down comment
    до Съмняващ се ( преди 7 години )
    и модел S/Х ли ти изглеждаха като раздуващ се балон. Дори модел Х беше 3 годишен раздуващ балон.Тесла роудстър беше готов 2006г, но заради финансови проблеми го пуснаха в продажба 2008г.Той е първата ел.кола с пробег 300км+.Автомобил с такъв електрически пробег още никой друг производител не е пускал в продажба.
  • #1
    9 rate up comment 24 rate down comment
    Съмняващ се ( преди 7 години )
    Защо всичко изглежда като голям разноцветен и непрекъснато надуващ се "БАЛОН'.....!!!