IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Tesla Model 3 ще е по-мощна от BMW M3

Агрегатът на електромобила ще развива 435 к.с.

Tesla Model 3 ще е по-мощна от BMW M3

Най-достъпният електромобил на компанията Tesla Motors – Model 3, ще получи двигател с мощност 435 к.с. Това повече, отколкото развива 3,0-литровият туин-турбо мотор на седана BMW M3, съобщава изданието Electric, което се позовава на свои източници.
Tesla Model 3 ще е по-мощна от BMW M3
Изданието публикуа снимки на новия инвентор за Model 3 с максимална мощност 320 киловата (435 к.с.). По думите на източника на Electric, преобразувателят е разработен от инженерите от Tesla практически от нулата. Те са успели да намалят теглото на компонентите с ¼, което позволява значително поевтиняване на производството.

По време на премиерата на най-достъпния модел на Tesla шефът на компанията Илон Мъск обяви, че в най-бавната си версия той ще ускорява от 0 до 96 км/ч (60 мили) за по-малко от 6 секунди. Топ-вариантът с опционалния режим Ludicrous Mode ще прави това за около 4 секунди.
Tesla Model 3 ще е по-мощна от BMW M3
Само с едно зареждане Tesla Model 3 ще преминава около 350-400 км. Очаква се до края на месеца работата върху електромобила да бъде завършена напълно, а неговите продажби да стартират в началото на 2017 г. До момента в Tesla Motors са получили около 400 000 заявки за машината, чиято цена ще стартира от 35 000 щатски долара.

Снимки: Tesla Motors
 

Тагове: tesla motors model 3
0 от 500
  • #30
    2 rate up comment 2 rate down comment
    До Ензо ( преди 7 години )
    Е просто не си купувай Тесла бе Ензо, кво се пънеш само тука. Някой да не ти плаща за пропаганда. Добър си като германците, май от тях си се учил.
  • #29
    0 rate up comment 5 rate down comment
    Enzo ( преди 7 години )
    Крайно време е да разберете, че Тесла не е нищо друго и нищо повече от поредния опит на един американски спекулант да прави С П****Я БОЯ. И чрез утвърдени от най-добрите в рекламния бизнес номера, се опитва да ни убеждава, че боята, дето се опитва да ни пробута, е направена от нещо друго, а не от П****Я. Ще мине време преди човечеството да смени ДВГ с някаква алтернатива, но когато и да стане това, яките брандове ще са пак тия, които са и днес - не американските и не японските!!!
  • #28
    0 rate up comment 3 rate down comment
    Ivan ( преди 7 години )
    Ne zashtoto dokato az karam BMW i pravia troika s jena ti i dashtaria ti, ti si v tramvaia i se chudish otkude da namerish pari za da prejiviavash v Lulin 10
  • #27
    3 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    И тъй като 100% ще ме обвините, че съм фен на ДВГ, отсега ще кажа, че предпочитам водородните двигатели, чиито "вредни емисии" са чиста вода излизаща от ауспуха. Тук вече нямаме нито електромагнитно облъчване, нито отделяне на въглероден диоксид.
  • #26
    2 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Добре, като цяло ми се набиват на очи следните две позиции- собствениците на електромобилите си избивали цената на колите защото не плащали за гориво, а колите им не излъчвали вредни емисии.Първо, забравяте, че тока не е безплатен и второ- излъчват се вредни емисии, но не за околната среда, а за шофьора и спътниците му под формата на електромагнитно облъчване. Не ме разбирайте погрешно, не съм против новите технологии, но това не означава, че трябва да си затваряме очите за проблемите им.
  • #25
    2 rate up comment 6 rate down comment
    do moderatora ( преди 7 години )
    QJ MI KURA BRATLE :D KAKTO I TESLATA SHTE GO QDE NA BMW!!!!!!!! https://***.youtube.com/watch?v=2-SRHxcpG6I
  • #24
    5 rate up comment 3 rate down comment
    до оня с е46 ( преди 7 години )
    ***, "най-новото" е46 е на 15 години. Такива като тебе ги режа като пътни знаци със Шкодата. А Тесла М3 не знам на какво ще ви прави....
  • #23
    1 rate up comment 4 rate down comment
    До анонимен ( преди 7 години )
    Яко си пролича че не знаеш нищо за новото бмв. Ланч контрола не можеш да си го ползваш колкото искаш. Явно нямаш дори познати които са карали такава. Още поне 10-15 години ще си мечтаеш за е46 драги ми смехурко
  • #22
    1 rate up comment 5 rate down comment
    AHHAHAHA ( преди 7 години )
    *** TESLATA CHUIEK :D toia pripadna s 200m na 1km hahaahahahahahahahahha
  • #21
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    до оня с е46като имаш такава кажи колко често при старт може да ползваш ланч контрола?