IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Разкриха елитните руски седан и всъдеход

Автомобилите от проекта „Кортеж” използват двигатели Porsche

Разкриха елитните руски седан и всъдеход

Проектът „Кортеж”, който разработва цяла нова линия автомобили за руския елит, се държи в тайна, но въпреки това от време на време се появяват подробности. Изданието Drom успя да се добере до патентни изображения на седан и всъдеход от проекта, които са предназначени за представителни нужди.
Разкриха дизайна елитните руски седан и всъдеход
Илюстрациите са регистрирани от Научния автомоторен институт (НАМИ), по чиято поръчка се изработват автомобилите. За седана и всъдехода се знае, че са изградени на една и съща платформа – ЕПП, която е разработена именно от специалистите от НАМИ. Двигателите на всички модели от проекта пък са дело на компанията Porsche.

Седанът засега носи индекс ЕМП-4123 и почти повтаря стила на първите скици, публикувани през 2014 г. Неговият дизайн също е изцяло дело на инженерите от НАМИ и се очаква така да изглежда и серийната версия. При всъдехода обаче нещата не стоят така, като според информациите в момента се експериментира с външния му вид, като той ще бъде променен.
Разкриха дизайна елитните руски седан и всъдеход
Най-вероятно автомобилите от проекта „Кортеж”, които освен седан и всъдеход включват представителна лимузина за руския президент и миниван, ще излязат под възродената марка „Руссо-Балт”. Работата по тях трябва да завърши до края на тази година, а презентацията им ще се състои през 2018 г. по време на инагурацията на президента на Русия.

Снимки: Drom

0 от 500
  • #15
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Борнео ( преди 7 години )
    Има някаква грешка!За лимузина ли става въпрос или за катафалката на снимката? Възможно е и прочутият руски стремеж за практичност да е сътворил 2 в 1, я го пояснете!Има ли манивела, че нещо не ми е ясно?
  • #14
    10 rate up comment 3 rate down comment
    раптор ( преди 7 години )
    Абе! Руснаците какво точно толкова сме ви обидили и подразнили, че такива гадости пишете? Не можем да правим коли! Нищо не можем да правим! Но злобата ви откъде произтича? Не сме китки, ама чак злоба не сме заслужили! Подозирам, че вашите емоции са чужди и принадлежат на тия дето ги лопаме!
  • #13
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Да става с печатане на много пари и наливането им в проекти , проучвания , разработки и плащане на най-добрите в областа...всичко това обляно с много пара и накрая от 50 такива проекта , от три вземе че излезне нещо и това се нарича невероятен технологичен прогрес на интелекта....освен Руснака да започне и той да печати и да раздава...дано тогава спечелят одобрението ви
  • #12
    2 rate up comment 7 rate down comment
    karutsar ( преди 7 години )
    Да обясня на "анонимният" който се чуди , защо "*** Media" пуска по една куха статия за Рашън автомобили.Защото Решендре си плащат бе чедо кратко точно и ясно.Рашъните от Решендре искат да се изпъкнат като фактор в модерното и съвременно автомобилостроене , НО ........имаше една реклама която гласеше "САМО С ЯДЕНЕ НЕ СТАВА" , но аз ще я променя за да се пасва с темата "САМО С ПИЕНЕ НЕ СТАВА"
  • #11
    3 rate up comment 4 rate down comment
    ссср ( преди 7 години )
    Ужас!
  • #10
    4 rate up comment 1 rate down comment
    АЗ ( преди 7 години )
    Volvo XC90 и Range Rover Sport виждам аз в джипа, лимузината е ясна
  • #9
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    всъщност силуета на лимузината доста прилича на този на Бентли , друга марка на Фолксваген
  • #8
    11 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Аутомедия, какво ви става? Всяка седмица пускате разни статии с руски партенки за бъдещи автомобили, за страхотни лимузини, джипове и какво ли не, а на практика нищо такова реално не съществува, нито пък ще види бял свят.Хайде да се концентрирате върху реалните автомобили, които вълнуват хората.
  • #7
    4 rate up comment 12 rate down comment
    Пре ( преди 7 години )
    Кайена си е грозен, а това поне бива !
  • #6
    10 rate up comment 2 rate down comment
    Дрът русофил ( преди 7 години )
    Няма да говорите така за колите на моя идол, ей!