IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Гараж за богаташи

Или луксът да паркираш колата във всекидневната (Видео)

Гараж за богаташи

Лукс и глезотии за най-заможните хора в света. След богаташкият пакет на Mercedes продължаваме темата с гараж в Сингапур, който дава възможност да паркирате автомобила си във всекидневната. При това без значение на кой етаж живеете.
Гараж за богаташи
Да имаш всичко? Това изглежда не е възможно, тъй като винаги има какво още да се желае. Пример е джентълменът от видеото, който притежава флагманските модели на Lamborghini и Ferrari, както и луксозен апартамент в Сингапур.

Какво повече може да иска? Еми например да паркира колите си редом до телевизора във всекидневната на последния етаж. Този лукс също му е осигурен благодарение на специален асансьор, предназначен само за автомобили. Той е напълно автоматизиран, като шофьорът трябва само да паркира колата на обозначено място и да избере желания етаж.

Липсва информация за цената на това удоволствие. Със сигурност обаче става въпрос за доста пари. Все пак притежанието на автомобил в Сингапур е непосилно за повечето хора. Заради местните такси, наложени за да ограничат трафика и паркираните по улиците коли, цената на обикновен автомобил като Toyota Prius достига шокиращите 154 000 долара.
 

0 от 500