IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Renault показа новия Grand Scenic

Компактният ван ще се предлага с 5 или 7 места

Renault показа новия Grand Scenic

Renault представи новото поколение на компактния ван Grand Scenic. Моделът ще бъде на пазара по-късно тази година, като ще се предлага във версии с 5 или със 7 места.
Reenault показа новото Grand Scenic
Автомобилът е построен на платформата CMF, като е пораснал на размери в сравнение със своя предшественик. Ванът е получил панорамен покрив, 20-цолови джанти, нови брони и LED светлини, както и двуцветна окраска на каросерията.

Обемът на багажника вече достига цели 718 литра, което е с 40 литра повече от досега. Салонът има нови седалки и различен цифров панел. Налице са два цифрови дисплея и информационно развлекателна система R-Link 2. Компактният ван е оборудван със система, следяща състоянието на водача, с функция за откриване на пешеходците, със система за екстремно спиране и адаптивен круиз-контрол.

Що се отнася до дизайна на екстериора, той е изпълнен в стила на новото поколение Scenic (налично само с 5 места) и също демонстрира заемки от света на кросовърите.

В гамата двигателите влизат 6 дизелови двигателя, чиято мощност варира от 110 до 160 к.с. Има и два бензинови агрегата – 115 и 130 к.с. Скоростните кутии са 6-степенна механична, автомат със същия брой предавки и 7-степенна роботизирана с два съединителя.

Продажбите на модела ще стартират в края на годината, като цените все още не се съобщават. Производството на новото Renault Grand Scenic ще бъде съсредоточено в завода „Жорж Бес” в Трикастен (Франция).

Още по темата:
Новият Scenic идва с 20-инчови джанти като стандарт

Снимки: Renault

 

Тагове: renault grand scenic
0 от 500
  • #2
    8 rate up comment 2 rate down comment
    Аутокoмедия ( преди 7 години )
    Уникална статия - за сефте гранд сценик се предлага със 7 места. Боже, прибери си вересиите!
  • #1
    12 rate up comment 1 rate down comment
    Профани сте! ( преди 7 години )
    Renault представи новото поколение на компактния ван Grand Scenic. Досега моделът се предлагаше само с 5 места, но вече ще бъде достъпен и във версия със 7 седалки.Кой *** ги пише тия глупости?