IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi влиза в битка с Maybach

Компанията от Инголщат ще пусне конкурент на най-луксозния Mercedes S-Class

Audi влиза в битка с Maybach

Audi възнамерява да пусне луксозен модел, който да се конкурира с Mercedes-Benz S-Class Maybach. Автомобилът ще бъде базиран на настоящ модел, който ще получи удължена база.
Audi влиза в битката с Maybach
Новата лимузина е част от плановете на производителя от Инголщат за увеличаване на предлаганите модификации на флагмана на марката A8. Освен стандартния луксозен седан тя включва модификация с удължена база, както и версията лимузина. За сравнение Mercedes предлага своята S-Class в общо 6 модификации – 4 различни седана, купе и кабриолет.

„Мога да потвърдя, че разширяването на гамата на Audi A8 в момента е един от основните въпроси, които обсъжда ръководството на компанията – коментира директорът по развитието на марката Стефан Книрш. – Успехът на удължената S-Class ни накара да се замислим за пускането на подобен модел в най-близко бъдеще.”

Наскоро Audi представи A8 с 6 врати и удължено шаси (на снимката), но тогава от компанията обясниха, че този автомобил е създаден в един-единствен екземпляр по специална поръчка на клиент на марката.

Стефан Книрш допълни, че следващото поколение на флагмана A8 ще бъде оборудвано със система за автономно управление, която ще позволява на шофьора да пуска волана за по-продължителен период от време. Новата технология вече се тества на модели на марката.

Снимка: Audi
 

0 от 500
  • #9
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    щели на s-класата да правят конглокент. Хахахахаха тия виждали ли са S-класа, и виждали ли са си барутника, който едвам продават. С всяка година им падат продажбите и се чудят как да ги стабилизират. В Париж за 10 дена 1 А8-ца две 7-ци и сигурно 40 S-класи като някои бяха с англииски номера. Мноо прости тия франсета та само S-ки карат.
  • #8
    11 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Тази стоножка е някаква смешка. 6 седалки, 6 врати... трябваше 6 гуми да и сложат и да заприлича още повече на нищо!
  • #7
    10 rate up comment 3 rate down comment
    Дошо ( преди 7 години )
    Отзад вместо да е оформено като два удобни срещуположно поставени дивана то направено като рейс.Няма такива ***.
  • #6
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Гоуфаджио, бат ти мухоБойко е фен на немското и на уефски-кенефски. Типичен представител на фенската маса е Винету. Бас държа, че и айфон му е любимия смартфон. Тойота/Лексус никога не е имал, защото не е на толкова високо интелектуално ниво. По едно време караше една Секвоя, но това беше конфискуван от НАП автомобил на един бизнесмен от Раднево. Мутрееше с чужда кола.
  • #5
    10 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Оооо в маалата как ше го поръчват за ибитюренскитееее!!!!
  • #4
    16 rate up comment 9 rate down comment
    сс ( преди 7 години )
    Ужас!
  • #3
    20 rate up comment 6 rate down comment
    д-р.Куртев ( преди 7 години )
    Точно обратното-с партийната субсидия си купиха две бронирани Ауди-та !!
  • #2
    25 rate up comment 8 rate down comment
    до zoom-zoom ( преди 7 години )
    Бат ти Бойко харесва други лъскави легени!Винету се вози на Тойота/Лексус с много хром,много антенки,много светлинки и много гавази около него.
  • #1
    27 rate up comment 3 rate down comment
    zoom-zoom ( преди 7 години )
    мноооооо лъскави тез автобуси, Бат Бойко ги харесва!