IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi предлага A8 с шест врати

Инженерите са конструирали лимузината близо една година

Audi предлага A8 с шест врати

Най-новият модел на Audi представлява лимузина с 6 врати и дължина от цели 6,36 метра. Автомобилът е базиран на седана А8 L и се произвежда само по поръчка.
Audi предлага A8 с шест врати
Конструирането на возилото е отнело почти година на инженерите на марката. Те са удължили междуосието до 4,22 метра, като са заздравили каросерията чрез множество допълнителни конструктивни елементи от алуминий. Предизвикателство е било също така създаването на 2,4-метровия остъклен покрив.

Изключително дългият луксозен седан, както в Audi наричат лимузината, предлага общо шест кресла, като всички са разположени по посоката на движение. Те са облечени в кожа Valcona и разполагат с всевъзможни екстри за комфорт и свързаност. Простиращата се по цялата дължина на салона централна конзола може да бъде снабдена с охладител за напитки, дисплеи и много други.
Audi предлага A8 с шест врати
Благодарение на използването на леки и здрави материали общото тегло на автомобила е запазено сравнително ниско - 2,4 тона. Така 3,0-литровият бензинов двигател с 310 к.с. и 440 Нм е способен да ускори луксозната машина до 100 км/час за приличните 7,1 сек. Максималната скорост е електронно ограничена на 250 км/час.

Трансмисията на лимузината е 8-степенен автоматик, съчетан със система quattro. Спирачната система е заета от модела S8, а окачването е въздушно.

Луксозният модел е вече на пазара, като първият клиент е норвежката кралска фамилия, твърди изданието autofil.no. Цени обаче не се съобщават.  

Снимки: Audi

Тагове: audi a8
0 от 500
  • #8
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    ВАГи, добрче си призна за Фаултета и Столипиново! Никога не съм се съмнявал, че това са типичните за теб дестинации. Колкото до мен нещо си се припознал с някой. В тези гета никога не съм стъпвал, нито имам намерение. Там са само индивиди от твоя етнос, а не от моя.
  • #7
    4 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    *** и многовратата тоалетна , да се чудиш от коя врата да влезеш , като те напъне!
  • #6
    5 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Хахаха ВАГито се прехласнал по норвежката кралска фамилия. Абе теб и за чистач на нужниците няма да те вземат там бе смешк0. Къде се буташ ти. А къде живея и какво карам е последното нещо, което просяк, като теб го вълнува. И да двойно WC е това. Факт, който не можеш да приемеш нали. Пий си най-добре хаповете!
  • #5
    13 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Двойна тоалетна,ама норвежката кралска фамилия са първи на опашката. Същата норвегия дето ще забранява колите с ДВГ. А ти драги ентусиасте къде живеееш и какво караш?
  • #4
    12 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Ей тва вече е двойно WC, а не като другите им модели да са обща T0Aлетна. Бравус на аЛуди!На вратите ще има ли табелки М и Ж, за да не стане объркване? А писоар в мъжката монтиран ли е или се поръчва допълнително?
  • #3
    7 rate up comment 8 rate down comment
    Хехе ( преди 8 години )
    Тия и инженери ли имат бе?Странно немските инженерни университети са дори след турските.Откъде ли се пръкват?
  • #2
    13 rate up comment 10 rate down comment
    нововнос ( преди 8 години )
    Е бива ли такива статии точно по обяд? Върнах си обяда веднага, като зърнах снимката!
  • #1
    18 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Мяза на ,разпъната А3-ка,ама вътре е убаууу :)