IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Върхово спортно купе от Русия

Автомобилът е базиран на Aston Martin DB9

Върхово спортно купе от Русия

Аристократът Aston Martin DB9, имащ статус на еталон по отношение на дизайна, е най-новият проект на руската каросерийна компания Cardi. Тя се е заела именно с подобряване на дизайна на купето.
Върхово спортно купе от Русия
Проектът е в доста напреднал стадий, като Cardi са готови със завършен 3D прототип. Той е наречен Concept 442 и е толкова променен, че трудно може да бъде намерен запазен детайл от оригинала.

Новите форми на британската кола напомнят на яхта, което търсен ефект, става ясно от информацията на Cardi. Линиите са максимално изчистени, като трябва да признаем, че руските дизайнери са се справили наистина добре.

Сред отличителните черти на Concept 442 са премахната B-колонка, както и напълно прозрачният покрив.

Интериорът също е напълно нов, като към момента е ясно, че дизайнът му ще следва този на екстериора и ще предлага дори по-висок лукс от оригинала DB9.

Преработка се подготвя и за задвижващата система, но към момента няма информация какво ще представлява тя. Съобщава се единствено, че двигателят ще бъде V12.

Concept 442 трябва да бъде завършен още тази година, когато ще бъдат обявени цените. Вероятно преработката ще се предлага както за нови екземпляри на DB9, така и за вече закупени.

Още по темата:
В Cardi кръстосаха Gaz 21 с Porsche Cayenne

0 от 500
  • #9
    4 rate up comment 9 rate down comment
    до: Куха руска лейка ( преди 8 години )
    Не те знам дали си руска, но че си куха лейка е повече от очевидно. За споменатите от теб държави конфликтите са направени от едно и също място. Сещай се от къде. Между другото хАмериканците дори и не го крият. Няма да ти обяснявам кое как. Ако имаш поне малко мозък ще прочетеш. Руснаците не са предизвиквали война, както американците. Онези дирекно отиват и си бомбят без притеснение и дори без резолюции на ООн. представи си друга държава да го направи без резолюция какво пищене ще има!
  • #8
    7 rate up comment 7 rate down comment
    karutsar ( преди 8 години )
    Рашъните са на финансово, икономическо ,технологично ,и прочие издихание всички го знаят включително и те си го знаят.Въпрос на време е и ще се "разложат" на съставните си части.Наскоро четох някъде в нета ,че за 48% на новородените деца рашън език не е майчин и ,че Москва е град с най- голям брой мюсулмани в Европа , и 27% от населението на Рашандрия са мюсулмани.Въпрос на време е .......неизбежно е.Техният разпад вече се вижда на хоризонта.Хоризонта на далеко виждащите разбира се.
  • #7
    4 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Oсакатили са хубавия Астън!
  • #6
    2 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Отпред прилича на "Сютиен" , от тия по-старичките
  • #5
    4 rate up comment 8 rate down comment
    realist ( преди 8 години )
    Как пък един път не измислят нещо оригинално?!Кухи агресивни градински ***!
  • #4
    2 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Хубаво е, но не е чак впечатляващо
  • #3
    11 rate up comment 10 rate down comment
    Darth Plague ( преди 8 години )
    Прав си за Америка, но и руснаците са същите, просто в момента възможностите им да водят агресивна политика са по-малки. Все пак и те са имперска нация.
  • #2
    20 rate up comment 26 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Русия не е враг на запада, а запада е враг на Русия!!!Запомни го това куха краварска лейко! Русия не води политиката на САЩ да прави войни по цял свят. САЩ и машата им НАТО, където минат трева не никне.Последните им войни са доказателство, както и ние сме доказателство, че искат да ни заличат и успяват благодарение на родните кухарници, които не водят пробългарска политика, а водят прохамериканска и анти руска. Особено последното им се отдава най-добре...
  • #1
    23 rate up comment 19 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Тея пиандурници защо не са го направили на платформа на лада ами на вражеската западна платформа на астон?