IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW показа X7

Луксозният SUV използва базата на 7 Series

BMW показа X7

Най-луксозният модел на BMW ще представлява кросовър, който ще се разположи над настоящия флагман в гамата на производителя - 7-Series. Това разкри председателят на Управителния съвет на BMW AG Харалд Крюгер по време на годишната пресконференция на компанията.
BMW показа X7
Бъдещата гама от SUV модели на BMW

Моделът, който към момента е прикрит под прозиращо покривало ще получи името X7 и ще оглави гамата на BMW. Той ще използва базата на показаната през миналата година 7-Series, но ще бъде по-луксозен и по-скъп от нея.

BMW X7 ще предлага три реда седалки, но върховата му модификация ще има само 4 места. Те ще превъзхождат креслата в 7 Series както по простор, така и като лукс.

Задвижването на върховия SUV ще бъде аналогично с това на настоящия флагман. Това означава, че сред двигателите му ще има и V12 - нещо, което BMW прави за първи път при серийните си всъдеходи. Изключваме X5 Le Mans, тъй като той е произведен в един екземпляр.
BMW показа X7
Покривалото не е плътно дава ни възможност да надникнем под него

Всъдеходът ще се произвежда в завода на BMW в Спартанбърг, САЩ, като се планира от поточните линии да слизат по около 45 000 екземпляра годишно.

На пазара Х7 ще се появи през 2019 г., като е твърде вероятно да видим предварителен вариант още догодина.

Цената на BMW X7 ще започва от 130 000 евро, коментират запознати. А това означава, че всъдеходът ще бъде най-скъпото предложение на марката. При 7-Series ценовата листа започва от малко над 82 000 евро.

Снимки: BMW
 

Тагове: bmw x7
0 от 500
  • #7
    0 rate up comment 3 rate down comment
    Фолк с вурст ( преди 8 години )
    Ами запазвам спокойствие, ходя в Гърция, това-онова. Ако се счупи на пътя (не се е случвало досега), ше викам пътна помощ. И пак ще ми излезе с 250 000 лв. по-евтино от тоя немски кашон. ;)
  • #6
    19 rate up comment 2 rate down comment
    Някой ( преди 8 години )
    С цялото ми уважение към читателите,не знам дали си давате сметка, че този сайт и подобните статии в него вероятно никога не са и няма да бъдат коментирани от хората, които реално си купуват коли за 100+ хил.евро. В този смисъл коментари от типа кой би си купил колата и кой не, направени от някой който е лишен от финансовата възможност да го стори са ... безпредметни. От там и коментари от хора, които и на хартия не познават качествата и характеристиките на колата също не са особено уместни.
  • #5
    12 rate up comment 8 rate down comment
    Фолк с вурст ( преди 8 години )
    Е, вие щом имате излишни 260 000 лв за една купчина германска ламарина и пластмаса, давайте ги. :)) Баварците само балами чакат. :))И да, смятам да си карам колицата за 3000 лв, върши ми чудесна работа и не и треперя.
  • #4
    12 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Лисицата и киселото грозде.
  • #3
    17 rate up comment 3 rate down comment
    V ( преди 8 години )
    Още не го си видял,ама не даваш пари за него,пари които най-вероятно няма да видиш през целия ти живот!
  • #2
    18 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Прав си. По добре 1000 ойро за сивик 8ма ръка нали?
  • #1
    12 rate up comment 22 rate down comment
    Фолк с вурст ( преди 8 години )
    130 000 ойро за тоя баварски кашон? Не, мерси.