IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Bugatti Chiron тръгва към България

Един от собствениците на модела за 2,4 млн. евро е българин

Bugatti Chiron тръгва към България

Новата хиперкола на Bugatti ще бъде произведена в тираж от 500 екземпляра, като един от тях е предназначен за клиент от България. Това съобщава изданието "24 часа".
Bugatti Chiron тръгва към България
Снимка: Ройтерс

Поръчката е била потвърдена от служител на екзотичната марка по време на изложението в Женева, където се състоя световната премиера на автомобила, носещ името Chiron. Името на щастливеца не се съобщава, но се предлага, че това е Румен Гайтански, който притежаваше предишната суперкола на марката - Veyron.

Bugatti Chiron е вече налично за поръчки, като цените започват от 2,4 млн. евро. Срещу тези пари клиентът получава возило, което е способно да развива 100 км/час за 2,5 секунди и да постига максимални 420 км/час.

Задвижването на машината е поверено на 8,0-литров двигател с 4 турбини, който развива 1500 к.с. и 1500 Нм. Тягата се предава към четирите колела чрез 7-степенна роботизирана скоростна кутия с 2 съединителя.

Всички подробности за Bugatti Chiron вижте ТУК

Тагове: bugatti chiron
0 от 500
  • #4
    16 rate up comment 15 rate down comment
    Кака Пенка ( преди 8 години )
    'Знаете ли колко БМВ-та, Мерцедеси, Q7-ци и т.н. би имало в България ако се даваше минимум 1000лв заплата, чиста сума' - ти нормален ли си бре?
  • #3
    20 rate up comment 1 rate down comment
    Пенчо Кобадински ( преди 8 години )
    От проекта за рибарското селище в Бургас що да не отдели някой милион,че да си купи!Все пак ще вземе 5 пъти повече от колкото струва!А и все пак търкаля първият модел!
  • #2
    37 rate up comment 4 rate down comment
    Judge Dredd ( преди 8 години )
    Гнусен мутраген, който има кинти благодарение, че дава "заплати" от по 4-500лв + далавери...Знаете ли колко БМВ-та, Мерцедеси, Q7-ци и т.н. би имало в България ако се даваше минимум 1000лв заплата, чиста сума при работно време от понеделник до петък?
  • #1
    12 rate up comment 4 rate down comment
    Стоев ( преди 8 години )
    Сещам се само за един *** в България, на когото подобна кола да му е по джоба.