IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Nissan доведе Armada в Щатите

Всъдеходът ще се сглобява в Япония

Nissan доведе Armada в Щатите

Nissan представи официално всъдехода Armada. Автомобилът представлява преработена версия на Patrol и е ориентиран към пазара в Северна Америка.
Nissan доведе Armada в Щатите
Машината е изградена на платформата, използвана и за Infiniti QX80, като на външен вид почти не се различава от Patrol. Тя е получила масивна решетка на радиатора, вентилирани предни калници и LED светлини. Водачът има на разположение аудиосистема Bose с 13 тонколони, както и информационно-развлекателна система с 8-инчов дисплей.

В оборудването на автомобила са включени най-съвременните електронни асистенти, сред които са адаптивен круиз-контрол, система за предупреждение при опасност от челен удар, както и система за контрол на мъртвите зони.

Nissan Armada се задвижва от 5,2-литров V8 бензинов двигател с мощност 390 к.с., който е комбиниран със 7-степенна автоматична скоростна кутия. Ускорението от 0 до 100 км/ч при всъдехода отнема около 7 секунди, а максималният товар за теглене достига 3,8 тона.

Всъдеходът ще се сглобява в Япония, откъдето ще се доставя в САЩ. Продажбите му ще стартират през лятото, като цените все още не са обявени.

Снимки: Nissan
 

0 от 500
  • #1
    4 rate up comment 23 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Вече не се учудвам на грозния японски дизайн. Просто го приемам за даденост. Честно казано стария ръбест дизайн на патрул ми харесваше повече. Това нито е красивво нито е практично.