IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият Jaguar F-PACE дебютира в България

Кросовърът се предлага с избор от 4 двигателя

Новият Jaguar F-PACE дебютира в България

Първият кросовър в гамата на Jaguar - F-PACE, се появи предпремиерно у нас. Автомобилът стартира европейската си обиколка, като една от първите спирки в нея бе именно България.
Новият Jaguar F-PACE дебютира в България
Проходимият Jaguar е направен изцяло в стила на концепцията C-X17, като използва алуминиевата платформа на компанията, на която са и моделите XE и XF. Общата дължина на кросовъра достига 4731 мм, а междуосието е 2874 мм. Багажникът предлага цели 650 лира обем, а в салона спокойно могат да се поберат петима възрастни.

Интериорът ще се опита да привлече интерес с високия лукс, който предлага. Той е оборудван с 10,2-инчов дисплей на инфо-развлекателната система, което работи с 4-ядрен процесор. Уредите на арматурното табло също представляват дисплей - 12,3-инчов с 3D режим.
Новият Jaguar F-PACE дебютира в България
Новият Jaguar F-PACE предлага задвижване към задните или четирите колела, като базовата модификация тежи 1665 кг. Трансмисията е 8-степенна автоматична, доставена от ZF. Най-икономичният мотор на модела е 2,0-литров дизел със 180 к.с., а при бензиновите това е 2,0-литров агрегат с мощност 240 к.с.

По-големите агрегати - 3,0-литров дизел с 300 к.с. и 3,0-литров бензин с 340 или 380 к.с., се предлагат стандартно с AWD система. Най-мощната модификация развива 100 км/час за 5,1 сек. и развива 250 км/час.
Новият Jaguar F-PACE дебютира в България
С модела дебютира и изцяло новата система Activity Key на Jaguar. Тя представлява водо и удароустойчива гривна с вграден транспондер,  която позволява ключовете да са заключени на сигурно място вътре в автомобила. Заключването на изцяло новия F-PACE с Activity Key ще дезактивира всички ключодържатели, оставени вътре в автомобила.

Снимки: Automedia.bg

Тагове: jaguar f-pace
0 от 500