IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Bentley показа най-евтиния си телефон, струва 9 000 долара

Апаратът е създаден в сътрудничество с Vertu

Bentley показа най-евтиния си телефон, струва 9 000 долара

Моден аксесоар под формата на смартфон представиха Bentley и Vertu. Апаратът е третият съвместен продукт на двете компании, част от 5-годишния договор за сътрудничество. 
Bentley показа най-евтиния си телефон, струва 9 000 долара
Снимка: Bentley

Смартфонът е изработен от най-качествените материали, като залага на естествена кожа в два цвята - Beluga и Hotspur Bentley, съшита с контрастиращи шевове. Страниците са хромирани, като същият материал е използван и за пространството около камерата на задния панел.

Производителите предлагат и не малки възможности за персонализация, като клиентите могат да избират между 8 цвята за кожената тапицерия и 16 различни вида шевове.

Операционната система на телефона е
Android 5.1, а за озвучението се грижи съраунд система Dolby Digital Plus. Хардуерът разчита на процесор Qualcomm Snapdragon 810, 4GB RAM и вградена памет от цели 64GB. Батерията също впечатлява с капацитет - 3160 mAh.

Дисплеят е 5,2-инчов Full HD, като от Bentley и Vertu споделят, че предлага най-живите цветове и е защитен със стъкло от сапфирен кристал. Основната камера е 21-мегапикселова, а предната е с широкоъгълна с 2 мегапиксела.

Цената на смартфона започва от малко над 9 000 долара. Сумата е внушителна, но реално това е най-достъпното устройство на Bentley и Vertu. Предишният телефон на компаниите струваше над 13 000 долара.

Тагове: vertu
0 от 500