IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Honda показа нов 7-местен кросовър

Моделът BR-V ще бъде насочен към пазарите в Азия

Honda показа нов 7-местен кросовър

Японската марка Honda представи на автосалона в Тайланд серийния вариант на новия си компактен кросовър BR-V. Машината със 7 места почти не се различава от показания по-рано през годината концептуален модел.
Honda показа нов 7-местен кросовър
Моделът разполага със същите фарове със светодиодни дневни светлини, хромирана решетка на радиатора с черни лайсни и сребърни защитни пластини на броните. Задните светлини също са със светодиоди, като са обединени с багажника, а на покрива са поставени рейлинги. За модела са избрани 16-цолови джанти.
Honda показа нов 7-местен кросовър
Задвижването на Honda BR-V е поверено на 1,5-литров бензинов атмосферен двигател i-VTEC с 4 цилиндъра. Мощността на мотора е 120 к.с. и 145 к.с. Бъдещите собственици на кросовъра ще могат да избират между 6-степенна механична скоростна кутия и вариаторна трансмисия. Базовата версия е с предно предаване, а като опция се предлага и система 4х4.
Honda показа нов 7-местен кросовър
В оборудването на модела е включен автоматичен круз-контрол с вентилационни отвори за първия и втория ред седалки. Автомобилът разполага още с две предни въздушни възглавници, система ABS, система за електронно разпределение на спирачното усилие, система за тръгване под наклон Hill Start Assist и система за стабилизация -Vehicle Stability Assist.
Honda показа нов 7-местен кросовър
Снимки: Worldcarfans, Pautan.org

 

Тагове: honda br-v
0 от 500
  • #25
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    хонда в ф1 стана за резил с объркания им двигател но има време да откраднат от конглокенцичта, това най добре го могат, и не се сещам в спорт кадето са първи може би ти ще ми помогнеш *** :)
  • #24
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    не лъжи Хонда има една титла v WTCC като влезна ситроен в шампионата ги направи смешни ***.
  • #23
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Подкупите смешен *** са запазена територия за немските ***.
  • #22
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Хонда беше замесена в скандал за укриване на дефекти с подкупването на агенций и други, затова си отиде и шефа на хонда
  • #21
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Новата Honda Civic Type R спечели приза Hot Hatch в Конглокса Кола на годината на Шотландия (Scottish Car of theYear (SCOTY). Високите обороти на изцяло новия двигател 2.0 VTEC TURBO на Civic Type R, заедно с новаторската система на окачване и впечатляващият външен вид не останаха незабелязани от журито на SCOTY, което бе впечатлено от представянето, управлението, външния вид и качеството на автомобила.Двукратният носител на титлата в британския шампионат за туристически автомобили, шотландецът Гордън Шедън, който кара за Honda Yuasa Racing Civic Type R и спечели победата тази година, присъства на връчването на наградите на церемонията в Единбург на 27 ноември. Наградите се определят от съдии, членове на Асоциацията на шотландските автомобилни журналисти, които са представители на издания и уебсайтове от цялата страна.
  • #20
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Honda спечели за 5-а поредна година място в топ 100 на Global InnovatorsHonda за 5-а поредна година намери място в престижния доклад на Томсън Ройтерс за Топ 100 глобални иноватори (Top 100 Global Innovators). Годишният доклад, който бе публикуван в края на миналата седмица, представя компании, които откриват нови изобретения и успешно ги патентоват.В списъка са включени топ 100 от най-силните играчи в областта на иновациите по цял свят, които задават новите тенденции. Докладът признава иновациите, направени от Honda, като това става във всяка година от създаването му през 2011 г. Сред автомобилните компании, които съставляват 10% от тазгодишния списък, Honda е една от двете марки, които са спечелили място в доклада в продължение на пет последователни години. По-интересното е, че 8 от 10-те автомобилни марки, включени в списъка, са японски.Honda има богата история на иновациите. През 70-те години бе създаден двигател на Civic, който не замърсява и не нарушава качеството на въздуха, без колата да има катализатор. През 80-те колите от Формула 1, задвижвани от двигатели на Honda, спечелиха 56 пъти титлата при конструкторите. През 90-те години Honda стана първият автомобилен производител, който пусна пълен хибриден автомобил в Обединеното кралство - Insight. В началото на 21-ви век, бе представена новаторската кола с горивни клетки FCX Clarity, а през 2015 г. новият суперавтомобил NSX демонстрира система от битурбо двигател и три електромотора, бе представен новият Clarity Fuel с горивни клетки, който може да осигури и електричество при извънредни ситуации, както и новият CR-V, оборудван с първия в света интуитивен круиз контрол.
  • #19
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    голям обем има тая косачка ще събира доста трева, говедари и коняри в Америка много ще ги радва.
  • #18
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Дошо ( преди 8 години )
    СОЦваген Тракторег с тенекии на Строше и чалга.Мечтата на бг селяка обиждащ HONDAhttp://vbox7.com/play:314fa08ce7
  • #17
    5 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Не му знам качествата, но на пръв поглед е грозно японско нещо...
  • #16
    5 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Кошник! Грозен. И скопен. Само не се знае дали е повече грозен,или повече скопен.