IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

На плаж с Bentley

Баровец заседна в пясъка, трактор го тегли цели 5 часа (видео)

На плаж с Bentley

Плаж, море и хубава кола. Не, това не е рефрен от нов летен хит, а последната интернет сензация. Става дума за Bentley Continental Flying Spur, чийто собственик бая надцени възможностите на колата си.

Черната лимузина разполага със задвижване към четирите колела, но това не я превръща във всъдеход. В това се убеди и собственикът на возилото, засядайки в пясъците на плаж във Великобритания.

Ваденето на колата е отнело цели 5 часа, сочи информацията. Първоначално няколко яки мъже пробват с бутане, а след това на помощ пристига и трактор. Той обаче също се затруднява, дори въжето се къса няколко пъти.

В крайна сметка автомобилът е бил спасен. А собственикът вероятно е научил и още един урок - колкото по-скъпа кола караш, толкова повече се набиваш на очи. Видеото в YouTube е гледано над 58 000 пъти за само два дни.


0 от 500
  • #5
    60 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    вие сте били като в приказката дядо и ряпа. :)))аз пък вчера бях заседнал в един бар. по едно време накарах една готина мацка да ме издърпа за теглича, че то така заседнал не се седи... ;)
  • #4
    49 rate up comment 9 rate down comment
    :) ( преди 8 години )
    Преди 13 години някъде и за бях заседнал с Голф 2 на плажа и ме дърпа трактор. Първо ме дърпа една УАЗ-ка но и тя заседна, но трактора ни измъкна и двамата.
  • #3
    49 rate up comment 17 rate down comment
    ili ( преди 8 години )
    Караш ми дедовия!
  • #2
    48 rate up comment 22 rate down comment
    Иван ( преди 8 години )
    колкото по-скъпа кола караш, толкова повече пари харчиш и по сервизи чакаш,факт,карам порш кайен,всеки 2-3 мес в сервиза куп проблеми,от електроника до механика,трагедия.
  • #1
    57 rate up comment 23 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Селяните собственици на ВАГ-иналната марка са навсякъде едни и същи ***.