IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Smart показа новия Fortwo Cabrio

Кабриолетът ще има премира във Франкфурт

Smart показа новия Fortwo Cabrio

Новото поколение Smart Fortwo вече разполага и с открита версия. Кабриолетът ще има премира във Франкфурт, но вече бе разкрит чрез серия от официални снимки.
Smart показа новия Fortwo Cabrio
Снимка: Smart

Мъникът е базиран на версията купе на новия Fortwo, който пък използва аналогична платформа с Renault Twingo. Сравнен със закритата версия кабриолетът се отличава с по-малка B-колонка и по-здрава пътническа клетка. Освен това конструкцията предоставя с 15% по-висока степен на усукване на купето в сравнение с предишния модел.

Автомобилът е снабден с електрически покрив, който може да бъде прибран за само 12 секунди. Той е платнен, оборудван е с истинско задно стъкло и може да бъде поръчан в един от предлаганите три цвята - черен, син или червен .

При премиерата си моделът ще предлага избор от два двигателя. Те са с 3 цилиндъра, като по-малкият генерира 71 к.с. и 91 Нм, а по-мощният - 90 к.с. и 135 Нм. Трансмисиите са ръчна и автоматична с два съединителя.

Новият Fortwo Cabrio ще бъде разкрит в средата на септември по време на автосалона във Франкфурт. Продажбите ще стартират най-напред в Германия - в началото на ноември. Първите доставки към клиенти в Европа ще бъдат факт през февруари 2016 г.

Тагове: smart fortwo cabrio
0 от 500
  • #3
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Рено с емблема на Смарт, т.е. МБ. Абсолютен бълвоч. Старото беше по-симпатично, а това е супер грозно. Не зная какъв мазохист трябва да си, за да си го купиш. Предпочитам оригиналът Twingo, който не само е по-симпатичен, но и на по-изгодна цена.
  • #2
    2 rate up comment 1 rate down comment
    The N-Man ( преди 8 години )
    Няма значение колко е голямо МПС-то. Законите на физиката важат в цялата Вселена ;)
  • #1
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Anonymouzzz ( преди 8 години )
    За какво усукване на купето говорят. Това е еднометрова количка, а не 6-метрова лимузина...?