IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Джеръми Кларксън и компания с ново шоу

Онлайн предаването стартира догодина на канала Amazon Prime

Джеръми Кларксън и компания с ново шоу

Уволненият от BBC Джеръми Кларксън и екранните му партньори от Top Gear Ричард Хамънд и Джеймс Мей започват нов проект. Новината изтече от акаунтите на британското трио в Twitter.

Снимка: Ройтерс

Новото предаване все още няма име, но вече е ясно, че ще се излъчва онлайн по канала Amazon Prime, като стартът му е насрочен за догодина. Тримата водещи са сключили договор за три сезона.

Новото шоу на Кларксън, Хамънд и Мей ще бъде продуцирано от бившия изпълнителен продуцент на Top Gear Анди Уилман, което вероятно означава, че ще бъде в стила на вече бившото предаване на тримата водещи.

"Толкова много хора заявиха, че искат тримата водещи отново на екран. Ние направихме всичко възможно това да се случи", споделя Джей Марийн, вицепрезидент на Amazon Prime Video EU.

Става ясно още, че в Amazon се надяват още през 2016 година новото шоу да се превърне в най-гледаното предаване в света. Според непотвърдена информация програмата ще бъде достъпна само за клиентите на Amazon Prime, които във Великобритания плащат годишна такса от 79 лири.

Що се отнася до предаването Top Gear по BBC, то също ще се върне на крана през следващата година. Но с нови водещи, които според последната информация ще бъдат Дженсън Бътън, Крис Еванс и Джоди Кид.

Тагове: top gear amazon
0 от 500
  • #4
    0 rate up comment 1 rate down comment
    EmoXide ( преди 8 години )
    да гледам тези *** би било наказание за мен и загуба на време. По-добре да гледам индийски сериали по Btv Lady, ако просто трябва да убивам време.
  • #3
    5 rate up comment 21 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Това, че предаването(предаванията)им са толкова гледани(дори "най-гледани")за съжаление не говори много добре за аудиторията им...
  • #2
    20 rate up comment 1 rate down comment
    bmw e60 ( преди 8 години )
    Топ Гиър беше автомобилно шоу, а не предаване в което да получиш информация дали дадена кола е добра или не. Всички го гледаха заради шоуто и глупостите. Незнам как Бътън ще се випише там. Вероятно ще стане поредното car review предаване.
  • #1
    31 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Това че в новия Топ Гиър ще е Бътън е много добре, кой би могъл да прецени качествата на един автомобил по добре от състезателен пило. Но всъщност хората не гледаха Топ Гиър, защото искаха да видят възможностите на автомобилите а да гледат колите от комична гледна точка. Да видят как Кларксън троши Тойота карайки я из ниви, за да изпревари Мей, който пък пътува с ветроходен катамаран. Или да карат Голф из Монако и да се притесняват да не ги арестуват за скитничество. Или да паркират ретро автомобил от началото на 20-ти век пред входа на най-луксозния хотел в Монте Карло, връчвайки ключовете на пиколото, да премести колата а после да гледат сеир как момчето изобщо няма представа как се пали и шофира това нещо и естествено колата нощува пред входа на хотела, никой не посмя да я премести. А те се заливаха от смях. Или Като тестфаха малкия СУВ на Мазда с тигуана, Кларксън първо се опитваше да мине през един чимшир, но колата го отчиташе като препятствие и спираше, после го засили в задницата на Тигуана, но този път Маздата не спря и блъсна Тигуана. После натовариха по една каравана и припуснаха към някакъв къмпинг, естествено от караваните не остана здрава дъска, сещате се какво се случва когато караш със 100 км.ч. из поляни и черни пътища караваната озад се блъска и сурка във всичко, кога странично, кога пързаляйки се по таван и т.н... Тия хора просто се забавляваха като деца а на всичкото отгоре и дебели заплати получаваха.