IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Citroen обнови европейските C5 и C5 Tourer

Седанът и комбито се предлагат с два нови двигателя

Citroen обнови европейските C5 и C5 Tourer

Компанията Citroen започва да предлага на пазара в европа обновените версии на седана C5 и на комбито C5 Tourer, съобщиха от централата на френския производител.
Citroen обнови европейските C5 и C5 Tourer
Промените в дизайна са засегнали броните и решетката на радиатора. Вече се предлагат нови джанти с диаметър 17 и 18 цола, както и допълнителен цвят на каросерията - Moka Brown. В салона има нови кожени седалки, като и информационно-развлекателна система със 7-инчов дисплей.

Гамата двигатели е увеличена с два дизелови агрегата Blue HDI. Те са с обем 2,0 литра, като предлагат съответно 150 и 180 к.с. По-рано същите мотори бяха поставени и на два модела на Peugeot – 308 и 508.
Citroen обнови европейските C5 и C5 Tourer
По-слабият дизел работи в комбинация с 6-степенна механична скоростна кутия, докато по-мощният – с автоматик със същия брой предавки. И двата нови агрегати отговарят на екологичния стандарт Euro-6.

Версията на Citroen C5 с дизелов двигател със 150 к.с. е оценена на 31 400 евро, докато тази със 180 к.с. стартира от 35 000 евро.

Снимки: Citroen
 

0 от 500
  • #18
    40 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Знаеш ли защо Фолксваген от избушена малка фирма израстна до най-големият Европейски производител?Защото вътрешнофирменото правило на шефът им е "Една грешка се допуска ВЕДНЪЖ" Не се повтаря.А тези имат успешни и добри модели спират ги или ги развалят със ниско качество и копаят там където никога няма да пробият нито с качество нито с цена нито с престиж.Прословутото окачване е много здраво и изисква елементарни грижи в размер на 50 лева годишно.Не там е проблемът.
  • #17
    36 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Не умнико не ги дърпа назад именно това е спасило и накарало марката да оцелее.Просто тъпиqt им мениджмънт 4 пъти повтаря една и съща грешка.А тя е да се опитва да пробие в класът на мерцедес (ще го сложа и любимото ти бмв там въпреки че не заслужава) със посредствени и евтини модели за които строи отделни заводи.Първо е провалът SM в Америка после изпадат в криза заради него след това повтарят грешката със ХМ,но тъпо и упорито продължават към дупката със С6 и сега май ще се довършат с DS.
  • #16
    39 rate up comment 9 rate down comment
    До ( преди 8 години )
    Неграмотния отдолу, е30 излиза през 83г.А Бмв може да си го конфигурираш като ново,какТо ти харесва!НА СИТРОЕН са им добри бусовете и баничарките."авангАрдните" технолпгии които се опитват да пласират са крайно неефективни,скъпи и ненадеждни!Точно това ги дърпа мн.назад.
  • #15
    38 rate up comment 3 rate down comment
    до умният ( преди 8 години )
    Ами те всички тройки са със сива лайсна какво можеш да конфигурираш.Имат луксозни комбита 4х4 обикновено ги карат по Швейцария.Те дори понякога са с плюшени седалки и дървени орнаменти но не винаги само във най-луксозните модификации.Останалото е сиво черна евтина пластмаса от най-дървената. Е30 е на половин век мръдни поне след 2008-***.И за да са ти добре хемороидите ще ти кажа че в най-луксозната 7 сетия окачването е подобно но ти няма как да ги знаеш тея неща.Виждал си я само отпред фаровете.
  • #14
    35 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Страшна кола ,вози меко да не им цъфтят хемороидите на пенсиите дето си я купуват.:)
  • #13
    35 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Ти с бмв е30 ли сравняваш този ситроен,че твърдиш ,че интериора на бмв бил лош?
  • #12
    33 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Конфигурираш
  • #11
    34 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Един приятел имал бмв .....бах тъпия му коментар със сива лайсна.Ми то може да си конфигураш интериора както пожелаеш,аз ко да направя,че собственика преди него е нямал вкус.За ситроена грозноват е и вън и вътре.А хидроактивното окачване е изключително проблемно ,една от причините да не го предлагат.
  • #10
    35 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Вътре е много крив този ситроен.Грозен.
  • #9
    34 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Бмв и ситроен,вие луди ли сте?Бмв е в космоса а ситроен загива.По грозен интериор не съм виждал.Волан мн.грозен,центр.конзоламн.зле и върха духалката на вентилацията до оборотомера да го топли или охлажда,отвратително грозно,това само ситроен го могат.Тотални изгъзици,дори китайските,корейските и японските *** са с по-добри интериори.Не случайно фалират и изчезват от пазара!