IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-екстремният Civic излиза след месец

Honda пусна нови снимки и подробности за Civic Type R

Най-екстремният Civic излиза след месец

Нови детайли за последното поколение Civic Type R разпространи японската компания Honda. Моделът бе показан в началото на март в Женева, а на пазара в Европа ще се появи през месец юли.
Най-екстремният Civic излиза след месец
Най-екстремният Type R на всички времена, както от компанията определят модела, ще се предлага с две нива на оборудване. Към момента цени не се посочват, но става ясно, че клиентите ще могат да избират измежду 5 цвята за екстериора - бял (Championship White), черен (Crystal Black), сребрист (Polished Metal), син (Brilliant Sporty Blue) или червен (Milano Red), с какъвто е покрита колата на разпространените днес нови снимки.

Новият най-бърз автомобил с предно предаване на пистата Нюрбургринг се задвижва от 2,0-литров двигател VTEC Turbo, който развива мощност 310 к.с. и 400 Нм въртящ момент. Моторът работи в комбинация с 6-степенна механична скоростна кутия, като позволява ускорение от 0 до 100 км/ч за 5,7 секунди. Максималната скорост на Civic Type R е 270 км/ч.
Най-екстремният Civic излиза след месец
Трите поколения Civic Type R

Спортният модел е оборудван също така с променени в сравнение със стандартния Civic кормилна уредба и окачване, като разполага и с адаптивни амортисьори. Налични са още самоблокиращ диференциал с повишено триене, спирачна система Brembo, пистов режим режим R+ и др.

Продажбите на Civic Type R в Европа в началото на юли, когато трябва да бъдат съобщени и цените.

Снимки: Honda

0 от 500
  • #8
    19 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    не са вагените ами е йерослав тапанчев дето си е е*ал майката нееднократно! само тя му пуска щото е най-грозна в цялата ромска махала!
  • #7
    24 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Вагинките пак са дошли на гости. На околовръстното няма ралта.
  • #6
    5 rate up comment 20 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    do dolniq pomiqr - maika ti e s motor ot fiat pumo selska
  • #5
    11 rate up comment 18 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    do dolniq beden krastav pomiqr - пумо - я кажи м5 и рс6 със колко скоростни кутии се продават????!?!?!?!?! на колене пред Хонда бе селяни бедни!!!!
  • #4
    12 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    цветове много , а скоростна кутия само една. срамота. а имат 9ст. с два съединителя плюс торк-конвертор в добавка за комфорт. май различните отдели на хонда не си говорят изобщо. тъпо тъпо
  • #3
    14 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Видяхме как стана най-бързия с рол кейд без седалка без климатик. Което това оборудване не се предлага в серийно производство.
  • #2
    9 rate up comment 7 rate down comment
    Стефан ( преди 8 години )
    като голям Хонда фен съм разочарован, че не направиха стоповете от концепта в спойлера.Нямам търпение да го видя в двубой...
  • #1
    17 rate up comment 19 rate down comment
    самурай ( преди 8 години )
    Само погледнете пенсионерския Гоуф от съседната статия и го сравнете с това съвършенство и си направете извода кой къде е! За характеристики, здравина, иновативност да не говорим, защото Гоуфа тогава ще изглежда още по-зле!