IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това ли е новата Toyota Land Cruiser?

В интернет се появиха снимки на обновения модел

Това ли е новата Toyota Land Cruiser?

Toyota Land Cruiser трябва да премине през модернизация тази година, като в интернет се появиха снимки, за които се твърди, че представят флагманския всъдеход на японската марка.
Това ли е новата Toyota Land Cruiser?
Кадрите, които са сканирани от брошура на модела, разпространи изданието Almuraba. Твърди се, че те са автентични, но ние имаме известни съмнения. Предната част изглежда доста странно, като е възможно именно там да е имало намеса на програма за обработка на снимки.

Дали наистина новата Toyota Land Cruiser ще изглежда така предстои да разберем по-късно тази година, когато моделът ще бъде представен официално.
Това ли е новата Toyota Land Cruiser?
От снимките на Almuraba се вижда, че обновеният Land Cruiser ще получи не само нова предна част, но и различни стопове, брони, централна конзола, арматурно табло и др.
Това ли е новата Toyota Land Cruiser?
Очаква се също така всъдеходът да се предлага с нов 2,8-литров дизелов двигател с 4 цилиндъра, който може да работи в комбинация с 6-степенна автоматична скоростна кутия. Настоящите 4,5-литров дизел с 235 к.с, както и 4,6-литровият бензинов агрегат с 309 к.с. ще продължат да се предлагат.

Тагове: toyota land cruiser
0 от 500
  • #10
    19 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Вретемирчо даже 12 правописни грешки има. Типичен Голф фен, ***, неук, неграмотен, но със самочувствие да дава оценка на концерни, в които работят достатъчно доказани хора.
  • #9
    9 rate up comment 20 rate down comment
    yaroslav_stanchev ( преди 8 години )
    Ми тя като старата бе.И възглавниците и ако пак са Таката,мммммммм,безценно.Хахахахахахахахахах
  • #8
    18 rate up comment 3 rate down comment
    Вретимирчо ( преди 8 години )
    Вретимирчо, бягай да си учиш уроците по български, че ще ти скъсам ушите! Как успя в 2 изречения да направиш 8 грешки?*** неграмотен, марш оттука! Къде си ръгнал да коментираш неща, за които нямаш кахка акъл!?
  • #7
    11 rate up comment 16 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    ЗАщо младите българи си купуват 10 годишно БМВ а не 10 годишна Тойота? Въпроса е реторичен.
  • #6
    37 rate up comment 5 rate down comment
    v-1 ( преди 8 години )
    Колата на повечето млади българи - БМВ 5 или 3 минимум 10 годишно, задължитено нов внос и с тунинг. И гуми 3та употреба, *почти не карани*, защото няма пари за нови гуми.И после ги дават по новините как я излетели от пътя, я изгубили контрол над колата и прочие...Трагична е действителността ни....
  • #5
    16 rate up comment 4 rate down comment
    йерослав старши ( преди 8 години )
    йерославеееее - колко пъти ти казах да заключваш яйцето с катинара!!! бягай бързо, че пак някой е влязъл по голяма нужда вътре!
  • #4
    11 rate up comment 25 rate down comment
    Вретимир ( преди 8 години )
    тея оризари не са сещът да спрът да са излагат с техните легени !!! той винкелкорн още навремето им каза че немогът да прават коли
  • #3
    24 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    сега чакаме йерослав да обясни как му са се строшили 5-те служебни ленд крузера и за тва иска да си купи голф. а всъщност седи в на баа си вмирисаното яйце и си мечтае да сипе за 5 лева та да ходи пак да се пробва да си краде булка. абе мизерна работа.
  • #2
    32 rate up comment 11 rate down comment
    Тойота ( преди 8 години )
    Колите на повечето българи напълно отговарят на скотския им манталитет. А от скотове не може да се очаква друго, освен свинщини и оплюване на всичко.
  • #1
    23 rate up comment 21 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    мислех че няма как да стане по зле, но тойота отново ме опровергаха.