IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това ли е новата Toyota Land Cruiser?

В интернет се появиха снимки на обновения модел

Това ли е новата Toyota Land Cruiser?

Toyota Land Cruiser трябва да премине през модернизация тази година, като в интернет се появиха снимки, за които се твърди, че представят флагманския всъдеход на японската марка.
Това ли е новата Toyota Land Cruiser?
Кадрите, които са сканирани от брошура на модела, разпространи изданието Almuraba. Твърди се, че те са автентични, но ние имаме известни съмнения. Предната част изглежда доста странно, като е възможно именно там да е имало намеса на програма за обработка на снимки.

Дали наистина новата Toyota Land Cruiser ще изглежда така предстои да разберем по-късно тази година, когато моделът ще бъде представен официално.
Това ли е новата Toyota Land Cruiser?
От снимките на Almuraba се вижда, че обновеният Land Cruiser ще получи не само нова предна част, но и различни стопове, брони, централна конзола, арматурно табло и др.
Това ли е новата Toyota Land Cruiser?
Очаква се също така всъдеходът да се предлага с нов 2,8-литров дизелов двигател с 4 цилиндъра, който може да работи в комбинация с 6-степенна автоматична скоростна кутия. Настоящите 4,5-литров дизел с 235 к.с, както и 4,6-литровият бензинов агрегат с 309 к.с. ще продължат да се предлагат.

Тагове: toyota land cruiser
0 от 500
  • #20
    15 rate up comment 7 rate down comment
    American ( преди 8 години )
    Специално този модел на Тойота трябва да е грозен и стрешен, като го видиш да лети срещу теб и да се насираш от страх. Не съм фен на Тойота, но този модел си е класика и хората, които си го купуват последното нещо от което се интересуват дали е красив, много по-важно е да е грозен и страшен.
  • #19
    8 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    йерославчо - ми то и ти си грозен и скопен, ама се буташ да даваш акъл на хората?!?!?!
  • #18
    7 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    йерославе - ти пък къде си виждал хубави жени с тва яйце от 89 година?!?!?
  • #17
    7 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Грозен леген! И скопен,и грозен. Да си ги карат в пустинята или джунглите - там няма кой да ги гледа.
  • #16
    9 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Написах че въпроса е реторичен, тоест няма смисъл да се отговаря, защото отговора е ясен. Опитите да отговорите на този въпрос само ви карат да изглеждате жалки. Все едно да те питат защо баровците търсят само красиви жени, на всеки е ясно защо, само един човек тука, ще се опита да ти обясни, че тези които искат хубави жени са ***, *** , комплексирани селяни и т.н. простотии. Едва ли не тия с които са с дебели грозни селянки, са най-умните, най-белите и най-свестните. И тъй като все ти е много трудно да разбираш Доше ще ти кажа, купуват си 10 годишно БМВ, защото не могат да си позволят ново. Като не можеш да си позволиш девствена 18 годишна красавица, ще се задоволиш и с 25 годишна красавица, нищо че ще си третия и партньор в живота. Пак е по-добре от пъпчива, дебела, куца и грозна 18 годишна девственица с мустак с която да те е срам да те видят под ръка по улиците.
  • #15
    4 rate up comment 5 rate down comment
    Касиера ( преди 8 години )
    до Анонимния под менА кое не е мъка бе, пич? Виждам, че си голям разбирач, затова вземи да ни просветиш и кажи коя марка е читава, за да знаем само нея да купуваме.
  • #14
    11 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Айде, още не излязла и почнахте да плюете. Ама срещу вятъра май, а? :))))
  • #13
    6 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Много забавни хората, новото Q7 ви било като старото нямало нищо ново, а сега обърнахте палачинката и това сигурно е революция спрямо старото. Иначе и Ауди и Тойота са мъка.
  • #12
    14 rate up comment 4 rate down comment
    v-1 ( преди 8 години )
    Карат ги тези 10/15 годишни БМВта, защото с комплексирани и искат да са гъзари... Само, че не осъзнават, че всъщност са смешни и жалки. А пък и щото БМВто е със задно и те са чували в махалта, че истинските бегачки са със задно предаване :)))
  • #11
    12 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    йерославееее- за нищо не ставаш пич, с това 30 годишно *** яйце и булка няма да си купиш, на ръчна ше я караш докат одъртееш в изгнилото яйце!