IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Джеръми Кларксън тегли една на BBC

Шоуменът заяви, че е напът да бъде уволнен от Top Gear

Джеръми Кларксън тегли една на BBC

Джеръми Кларксън най-накрая коментира случващото се между него и британската обществена телевизия BBC, която излъчва автомобилното предаване Top Gear. И го направи в своя типичен стил.
Джеръми Кларксън тегли една на BBC
Снимка: Ройтерс

"Това беше страхотно шоу, но тези тъпи копелета го прецакаха", сподели британецът пред Daily Mirror. "Имаше 18-годишен лист с чакащи да бъдат в публиката на предаването, но BBC сами се прецакаха", допълни Кларксън.

Популярният водещ, който бе интервюиран по време на благотворителен търг в Лондон, разкри също така, че е напът да бъде уволнен от BBC.

"Като част от този благотворителен търг аз и победителят ще направим една последна обиколка по пистата на Top Gear. Ще я направим, независимо, че ще бъда уволнен", каза още Кларксън, добавяйки с насмешка, че най-вероятно телевизията ще го прецака, като му даде да направи последното си кръгче по трасето с кола като Austin Maestro.

Припомняме, че скандалът между Кларксън и BBC се разрази заради спор на водещия с един от продуцентите на предаването. Твърди се, че Джеръми Кларксън е нанесъл удар на въпросния продуцент, тъй като вечерята му не била поднесена навреме.

Миналата неделя планираното автомобилно предаване не бе излъчено, като BBC го замени с филм за Кралските военно-въздушни сили. Докато обикновено Top Gear се гледа от около 5 млн. души, научнопопулярният филм е бил наблюдаван от едва 1,3 млн. души.

*Коментарите на Кларксън са леко цензурирани

Тагове: top gear
0 от 500
  • #7
    6 rate up comment 1 rate down comment
    д-р.Куртев ( преди 9 години )
    Вчера съобщиха,че са събрани 1 000 000 подписа в негова защита,които Стиг внася в централата.Самото предаване пък държало рекорд по гледаемост в цял свят !
  • #6
    9 rate up comment 1 rate down comment
    ичо ( преди 9 години )
    Който плаща.,той поръчва музиката
  • #5
    11 rate up comment 1 rate down comment
    Блек Джек ( преди 9 години )
    В крайна сметка, така и не разбрах, каква е истината. Ударил ли е продуцента или това са само партенки? Кларксън не го отрича, което значи, че вероятно е истина. Споменава се, че това не е единственото, а поредно негово избухване, скандал и удряне. Честно казано, колкото и да го харесвам, никой няма право да се държи по подобен начин! Особено, когато си обществена личност. Явно на шефовете му им е дошло до гуша и са решили да се разделят с него, въпреки загубите, които следват от това.
  • #4
    8 rate up comment 7 rate down comment
    Гост ( преди 9 години )
    Ккаво е "напът"?
  • #3
    6 rate up comment 20 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Да го изритат подобаващо.
  • #2
    30 rate up comment 2 rate down comment
    Стефан ( преди 9 години )
    Някоя друга телевизия ще направи милиони за сметка на ББС, а Кларксън си поддържа рейтинга, сега ще наддават за него...
  • #1
    29 rate up comment 2 rate down comment
    Автор ( преди 9 години )
    Айде стига с тва *** та ***. Това е част от шоуто и работи на принципа love- hate, така се предизвиква интерес.Човека си вършеше работата много добре.