IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BBC ще излъчи последните 3 епизода на Top Gear

Телевизията загуби 4 млн. зрители заради спирането на предаването

BBC ще излъчи последните 3 епизода на Top Gear

Последните 3 епизода от настоящия сезон на предаването Top Gear все пак ще бъдат излъчени по BBC, независимо от скандала с водещия Джереми Кларксън. Това обяви изданието Driving.co.uk, което се позовава на свой източник от ръководството на телевизията.
BBC ще излъчи последните 3 епизода на Top Gear
В момента Кларксън е отстранен, след като влезе в конфликт с един от продуцентите на предаването – Ойзин Таймън, заради това, че обядът му бил поднесен със закъснение. Самият водещ твърди, че не е удрял Таймън, а двамата само са се сбутали и са си разменили реплики.

Освен трите финални серии, BBC ще пусне и един бонус-епизод, в който зрителите ще могат да видят сблъсък на пистата между трите хиперколи McLaren P1, Porsche 918 Spyder и Ferrari LaFerrari.

Друго британско издание - The Guardian, съобщава, че миналата неделя BBC е загубила около 4 млн. зрители заради спирането на предаването. Обичайно Top Gear се гледа от над 5 млн. души, докато показаният вместо него филм за Кралските военно-въздушни сили е бил наблюдаван от около 1,3 млн. души.

Продължават и спекулациите относно бъдещето на Top Gear и неговия водещ. Според някои Кларксън твърдо е обявил, че напуска и се готви да води автомобилно предаване по друг канал, а в телевизията вече преговарят с негов евентуален заместник.

Снимка: Ройтерс

Тагове: top gear
0 от 500
  • #5
    0 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Ойзин Таймън e ОйСин Таймън предполагам..
  • #4
    10 rate up comment 16 rate down comment
    и още ( преди 9 години )
    Porsche 918 Spyder Drag Races a Lexus LFA and Humiliates ItМного готино клипче в Autoevolution.com. Демонстрира смазващото превъзходство на немската върховна техника над най-доброто създадено някога в Япония!
  • #3
    28 rate up comment 1 rate down comment
    Краси ( преди 9 години )
    Както винаги истината ще се окаже някъде по средата. Сигурно разправията е станала не точно заради забавен обяд/вечеря и сигурно не се стигнало баш до удряне и разбиване на усти.Ама пусти селски клюкарки, наречени "журналисти", дай им да раздухват "сензации"...
  • #2
    20 rate up comment 4 rate down comment
    b.b. ( преди 9 години )
    ДобрИ Ютро!Пуснете на мястото на Топ гиър филм за пчеличките и чакай да имаш зрителска аудитория! Тези от ББС *** ли са, какви са!?Ако ще го сменят Кларксън трябваше веднага да му намерят заместник и да се молят зрителите да го приемат,иначе си е чисто харакири това да шикалкавят ще го има, няма да го има. Не знам каква е историята с този обяд или вечеря.Кларксън си е ***,но много хора се изнервят когато храната им закъснее с час да речем.Що скандали стават по ресторантите всеки знае.
  • #1
    34 rate up comment 1 rate down comment
    zoom in ( преди 9 години )
    Ауто(ко)медия, не са 22 епизода, а е 22-ри сезон. И не е било забавен обяд, а липсваща вечеря :-)