IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Свалиха Джеръми Кларксън от ефир

(Обновено) Водещият на Топ Гиър ударил един от продуцентите, твърди Daily Mail

Свалиха Джеръми Кларксън от ефир

Пореден скандал забърка водещият на поредицата Топ Гиър Джеръми Кларксън, който доведе до свалянето му от ефир, съобщава британската обществена телевизия BBC, която излъчва автомобилното предаване.
Свалиха Джеръми Кларксън от ефир
Снимка: Ройтерс

Информацията е ограничена, но става ясно, че в момента тече разследване, до приключването на което Кларксън остава временно отстранен. Планираният за неделя епизод на Топ Гиър няма да бъде излъчен, а съдбата на цялото предаване е под въпрос.

Британският всекидневник Daily Mail разкрива, че по време на снимки Кларксън е ударил един от продуцентите на предаването, тъй като вечерята му не била поднесена навреме.

От изданието дори са успели да открият водещия в лондонско заведение, където той заявил: "Имам хубава студена бира и чакам всичко това да отшуми".

Припомняме, че 54-годишният британец получи последно предупреждение за уволнение от BBC, след като през миналата година нанесе обида на расова основа по време на снимките на един от епизодите на поредицата, излъчвана в над 200 държави по света.

Малко след това обаче Джеръми Кларксън се забърка в още един скандал, този път международен. При снимките на един от епизодите на Топ Гиър в Аржентина британецът разгневи жителите на страната, след като се появи с провокативна табела на колата си, навяваща асоциации с войната между Великобритания и Аржентина за Фолкландските острови. Тримата водещи на предаването бяха замеряни с камъни, като се наложи полицията да ги ескортира.

През 2011 година Кларксън отново бе санкциониран от BBC, след като при тест на мексикански автомобил заяви: "Мексиканските спортни коли са като самите мексиканци - мързеливи, безотговорни и пръдливи дебелаци, които по цял ден гледат кактуси, облегнати на оградата и облечени в одеяло с дупка за главата".

Договорът на тримата водещи на предаването Джеръми Кларксън, Джеймс Мей и Ричард Хамънд изтича след около месец. Запознати твърдят, че поредната издънка на Кларксън може да се отрази на по-нататъшните отношения с BBC.

Тагове: top gear
0 от 500
  • #55
    0 rate up comment 0 rate down comment
    бъчваря ( преди 9 години )
    Понякога ми омръзва да чета технически данни от АБ и обръщам директно на последните страници на TG и *** Motor, където обикновено са красивите статии за красиви автомобили, карани на красиви места. Дори напоследък само това чета, защото ми писна всеки път някой да пише, колко сантиметра бил по-просторен Пасата и колко по-комплексен бил Голфа.
  • #54
    0 rate up comment 0 rate down comment
    бъчваря ( преди 9 години )
    BBC губят. Кларксън ще си намери работа и зрителите ще го следват, но BBC няма да си намери Кларксън. Нещо като Слави и Канал 1 или както се казваше. Махна се Слави, Канал 1 останаха дълги години без гледаемо шоу. За някои той може да е ***, *** и какво ли не, но за други той просто е развлечение всяка вечер, което не биха заменили за друго развлечние. TG е най-страхотното предаване и списание. Там има лирика, каквато не може да се срещне никъде другаде.
  • #53
    4 rate up comment 3 rate down comment
    EmoXide ( преди 9 години )
    споделям мнението на А.В.Торът !Изгледал съм не малко предавания Top Gear в годините. Купувал съм си и списанието, зарибен от готините амтомобили, които им позволяват да тестват. Е честно казано, всеки път съм съжалявал за това. Просто освен олигофреничния хумор на Кларксън и неговите сенки, нищо друго не виждам в тях. Учудващо как на подобни *** се поверяват коли за милиони. Но за реклама и ефирно време какво ли не правят производителите и дилърите, душата си продават.
  • #52
    7 rate up comment 4 rate down comment
    А.В.Торът ( преди 9 години )
    Стига сте ми хвалили чувството за хумор на тоя умопобъркан плоскогъз мазняр. Харесвам британския хумор, но такъв от типа Пратчет (Бог да го прости) и типа "Монти Пайтън". На репликите на Кларксън трябва много да се гъделичкам, за да изобразя подобие на усмивка. Пък вие си го харесвайте.
  • #51
    2 rate up comment 1 rate down comment
    doc ( преди 9 години )
    учиш
  • #50
    4 rate up comment 3 rate down comment
    doc ( преди 9 години )
    Р.Ровъра за аристократи-да,защото трябва да правят мили очи на простолюдието, понеже са 'патриоти'.Марчо има много да учищ,докато вденеш за какво става въпрос.
  • #49
    8 rate up comment 3 rate down comment
    mariovial ( преди 9 години )
    Той Рейнджа е за аристократи пич! А те рядко се интересуват от "проходимата" Тойота. А Беларуса е още по-проходим ама.
  • #48
    5 rate up comment 7 rate down comment
    EmoXide,чадо! ( преди 9 години )
    Даже нямаш капацитет да разбереш какво се "говори" в предаването!Чети си комиксите и гледай клипчета в "туба"-та!
  • #47
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Тоя си е *** от край време.
  • #46
    5 rate up comment 6 rate down comment
    Илко ( преди 9 години )
    Ей тоя беше казал , в едно предаване , че Рейнджа е много добър и изключителен , ама ако трябва да зависим(като надеждност) от колата би избрал Тойота(за някой от джиповете ставаше на въпрос)